2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Březno zaskočilo lovosické béčko


Branky


63. D. Králíček (p.) , 75. M. Čapek
0

Hosté prokázali, že jim týmy ze spodku tabulky nesedí. Jiskra vyhrála podruhé na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté litovali zahozených šancí

Kdo si pamatuje podzimní duel těchto soupeřů tak ví, že Lovosice B doma na umělé trávě zvítězily jasně 4:1. Jenže svěřenci Pavla Doležala mají s celky, které spíše než na fotbalovost sázejí více na bojovnost, docela problémy. A to se projevilo i v utkání u Labe. Prvních 25 minut byli mírně lepší domácí. Lovosice nebyly ve hře, hodně se nakopávalo a mezihra prakticky neexistovala. Jenže jakoby Velké Březno přepálilo začátek a ve druhé části úvodního poločasu mu docházely síly. Hostům začaly fungovat kraje zálohy, kde byl na pravé straně Walter a na levé zase Baborák. Dokonce si vytvořili i několik šancí, jenže buď byli v koncovce nepřesní, nebo umě zakročil dobře chytající Bičiště. I proto se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Střídající Čapek byl rozhodujícm faktorem

Trenér domácích Vincenc Jirkovský poslal po změně stran na trávník Čapka se Svobodou, kteří nahradili Coubala a Maturkaničem. A hlavně rychlý Čapek byl na hřišti hodně vidět. Lovosice výkonem nenavázaly na konec poločasu a jejich hra opět upadla do průměru. Rozhodující situace přišla po hodině hry. Brankář Šafránek dostal mizernou malou domů. Tu vystihl Čapek, udělal kličku a lovosický gólman ho fauloval. Pro Lovosice následoval hned trojí trest - penalta, vyloučení Šafránka a gól, který obstaral Králíček. V té době stál v brance mladší dorostenec Kozák, který ale výkonem rozhodně nezklamal. Hosté museli poupravit sestavu a pokoušeli se vyrovnat. Jenže čtvrt hodiny před koncem je potopil opět Čapek. Lovosice totiž prohrály souboj ve středu hřiště, Čapek utekl obraně a nedal Kozákovi šanci. Do konce utkání už se nic nestalo, takže tři body zůstaly ve Velkém Březně. Domácí Jiskra tak poskočila na sedmé místo a sezónu může dohrát relativně v klidu. To Lovosice spadly na pátou příčku. V dalším kole Lovosice B přivítají Mojžíř, Velké Březno jede na půdu České Kamenice.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Kluci to dnes odmakali, byl to hodně bojovný výkon. Za tři body jsem moc rád, už jsme je nutně potřebovali. Lovosice nás zatlačily v závěru poločasu, kdy náš podržel brankář Bičiště. Po změně stran hru rozhýbal Čapek, který byl vlastně u obou branek."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Zápasy s týmy, které vsází na bojovnost, nám prostě nesedí. Kluci se jejich stylu hry přizpůsobí a to je špatně. Je škoda, že ve druhé části první půle z některé šance nepadla branka. Potom by se hrálo jinak. Porážka hodně mrzí."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] (88. J. Charvát [-] ) , J. Coubal [-] (46. M. Čapek [-] ) , M. Maturkanič [-] (46. M. Svoboda [-] ) , D. Králíček [-] , L. Lapšo [-] (81. L. Vojtěch [-] ) , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - T. Hrdý [-] , M. Kočina [-] , L. Hrdý [-] (83. J. Kovařík [-] ) - M. Walter [-] (62. D. Kozák [-] ) , J. Hušek [-] , M. Macháček [-] , B. Baborák [-] (81. J. Vochomůrka [-] ) - R. Espinosa [-] (46. L. Klement [-] ) - V. Krpeš [-] (72. R. Trekoval [-] ) , J. Drbal [-]

ŽK: 73. V. Neuman . ČK: 61. M. Šafránek .
Hráči zápasu: J. Bičiště , M. Berjak , M. Čapek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čáka Jindřich - PLZÁK Daniel, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.