1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk zvládl derby a konečně vyhrál


Branky


0

Velký Šenov nastoupil opět bez několika hráčů a jeho šance na záchranu jsou už hodně chabé

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí totálně nezvládli vstup do zápasu

Oba celky, které jsou od sebe na mapě nedaleko, mají na jaře k ideální formě hodně daleko. Rumburk totiž vyhrál pouze jediný zápas a Velký Šenov dokonce nezvítězil ani jednou v základní hrací době. Přesto byli hosté, kteří ještě minulý rok hráli krajský přebor, papírovým favoritem. Zvláště, když domácí kouč František Dužár postrádal tradičně několik hráčů - Šipula, Greňo, Kříž, Pánik, Podhora, Krejčí, Skyva a Pavel Kurel. Vstup do utkání měl daleko lepší Rumburk. V 5. minutě zahrával Havel rohový kop, míč si našel stoper Pokorný a hlavou nedal Hadarovi šanci. V 11. minutě chyboval Radek Vichterey. O míč ho obral Demeter a Chlada neměl s koncovkou problémy. Na 3:0 dával Šebora, který byl na konci perfektní kombinace a dával prakticky do prázdné. Tato trefa vyvolala ze strany domácích emoce, jelikož podle nich padla branka z postavení mimo hru. Nastalé vášně musel uklidnit i trenér František Dužár. Poté se osmělili i domácí. Rumburk polevil a v 31. minutě se po úniku radoval Vebr. Do konce poločasu pak ještě zaujala jedna hostující střela, při které Hadara zachránilo břevno.

Fair play Patrika Havla

Druhý poločas už mnoho fotbalového vzruchu nenabídl. Hosté kontrolovali průběh utkání a Šenov se do velkých šancí nedostával. Domácí si vypracovali několik standardních situacích, ale v koncovce jim chyběl potřebný důraz. Zaujal ovšem také čin fair play, kdy si velkého potlesku od všech domácích diváku vysloužil hostující záložník Patrik Havel, který nařízený přímý volný kop před Šenovským velkým vápnem úmyslně zakopl za pomezní čáru, protože nikdo nevěděl, proč rozhodčí předcházející souboj Snášela s hostujícím útočníkem posoudil jako faul.V úplném závěru podtrhl jasné vítězství Rumburka Hejl, který využil otevřené domácí obrany. Rumburk tak poskočil na sedmé místo, naopak Velký Šenov zůstává předposlední. V dalším kole hraje Rumburk na hřišti posledních Hostovic, Velký Šenov hraje existenční duel v Křešicích.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Když jsem se podíval jací hráče byli na utkání k dispozici a v základní sestavě nastupují čtyři dorostenci, nevěřil jsem, že můžeme odehrát s Rumburkem v poli vyrovnanou partii. Pokud byl někde rozdíl, tak to bylo v útočné fázi, kde nám chyběl důraz a moment překvapení. Ale po skončení tohoto duelu nemám vůbec žádné obavy o budoucnosti fotbalu v Šenově. Jestli to bude v I. A třídě nebo v I. B třídě není momentálně zas až tak důležité. O naší teoretické šanci na záchranu se nejspíš rozhodne již v příštím utkání, kdy zajíždíme do Křešic."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Jsem rád, že jsme přerušili naši sérii proher. Klíč k úspěchu v dnešním utkání byl skvělý začátek, kdy jsme konečně naše šance proměnili. Na hře se to projevilo a utkání i přes jedno zaváhání hráči dohráli v klidu až do úplného závěru."



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - L. Fučík [-] , R. Vichterey [-] , J. Vebr [-] , M. Adámek [-] , J. Bálek [-] (79. V. Kysela [-] ) , D. Verner [-] , K. Herejk [-] , J. Snášel [-] , V. Hejl [-] , J. Čurgali [-]

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Šebora [-] , J. Chlada [-] (86. T. Bednář [-] ) , M. Demeter [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , P. Pilko [-] (68. R. Šott [-] ) , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 15. T. Hadar , 19. K. Herejk , 89. V. Kysela - 16. M. Demeter .
Hráči zápasu: T. Hadar , D. Verner - L. Pokorný , A. Zima .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.