2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice si od Labe odvezly bod


Branky


0

Jiskra Velké Březno nevyužila územní převahu, tým ze spodku tabulky udolala až po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli nástup, branku ale nedali

Domácí, kteří mohli počítat s uzdraveným střelcem Borovcem, začali lépe. Prvních dvacet minut bylo jasně v jejich režii. Ovšem Jiskru na jaře notně tlačí koncovka. Zasekl se třeba Pošík, který na podzim dával góly. Křešice, které nastoupily bez tří hráčů základní sestavy, po 20 minutách zjistily, že se s Velkým Březnem dá hrát. U Labe spoléhaly na brejky a rychlonohého útočníka Lepiče. I když na něj byli domácí hráči upozorněni, dělal jim problém. Lepič nejprve v dobré šanci branku netrefil, následně ho vychytal Bičiště. A jelikož byl na druhé straně pozorný i Větvička, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Charvát nedal krásný, ale důležitý gól

Po změně stran začaly také padat branky. K nelibosti domácích fanoušků byla ta první do sítě Velkého Března. Jiskra totiž ztratila na půlce míč. Následoval rychlý nákop na Lepiče, který uprchl obraně a prostřelil Bičištěho. Chvilku poté přišlo opětovné zranění Borovce a na hřiště se dostal Charvát. Že je někdy všechno zlé, k něčemu dobré, ukázala 65. minuta. Jiskra ostřelovala Větvičku, míč se v chumlu dostal právě k Charvátovi, který míč doslova dotlačil do sítě. Nebyl to hezký, ale pro domácí důležitý gól. Závěr se nesl v duchu domácího tlaku, ale Křešice dokázaly udržet remízu a na řadu přišly pokutové kopy.

Velké Březno trénovalo

Trenér domácích Vincenc Jirkovský přiznal, že ve čtvrtek na tréninku se pilovaly právě penalty. A vyplatilo se. Za stavu 6:5 chytil Bičiště hostům penaltu a bod navíc tak zůstal u Labe.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Velké Březno: "Opět jsme doplatili na naší tragickou koncovku. Výkon nebyl dobrý, přesto jsme měli vyhrát. Co nedáme, to nemá obdoby. Ještě, že se prosadil Charvát. Hosté hrozili nebezpečným útočníkem Lepičem. Upozornili jsme na něj, ale stejně měl dvě šance a dal jeden gól. Alespoň jsme pak urvali bod v penaltách."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Domácí byli lepší, ale my také měli vyložené šance. Závěr patřil rozhodně Velkému Březno, ten bod si ale kluci zasloužili."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] , T. Barvínek [-] (88. J. Kmoníček [-] ) , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (59. J. Charvát [-] ) , M. Valenta [-] , L. Lapšo [-] , M. Svoboda [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Lébl [-] , L. Schoř [-] , J. Kučera [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , J. Suchánek [-] , J. Herold [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-] , J. Rusý [-] (66. M. Hensch [-] )

ŽK: 21. M. Maturkanič , 70. M. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Charvát - J. Lepič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - ŠIFALDA Dominik, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.