3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby se stalo jasnou záležitostí Mojžíře


Branky


44. A. Sukama , 49. A. Sukama , 85. J. Mach
0

Fotbalisté Velkého Března zklamali a odjeli s porážkou 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první trefu se čekalo skoro celý poločas

Domácí měli menší problémy se sestavou - chyběl například Chrudimský a Vitásek, po zranění nemohl podat stoprocentní výkon Fiala. Více ze hry měli domácí, hosty dvakrát zachránilo břevno. Úvodní trefu si Mojžíř schoval do 44. minuty. Útočník Sukama předvedl krásnou individuální akci a překonal Bičištěho.

Druhý gól a vyloučení rozhodlo

Sotva se tradičně početná divácká kulisa usadila, padla druhá branka. A opět u toho byl aktivní Sukama. To z hosty otřáslo a definitivně je poslal do kolen Pecháček, který v 65. minutě dostal červenou kartu. Velké Březno se pak sympaticky snažilo zápas zdramatizovat, ale domácí obrana pracovala spolehlivě. Tečku za derby zápasem udělal obránce Valenta, který se prosadil po rohovém kopu a stanovil výsledek na konečných 3:0 pro Mojžíř.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Hosté se tu prezentovali jako nejslabší celek v jarní části. Jakoby nechtěli běhat. My jsme byli lepší, i když tam byly ze zápasu určité obavy. Myslím si, že rozhodla druhá trefa. Pro nás jsou to zasloužené a velmi důležité tři body."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Dostat dvě branky před a po zahájení poločasu se prostě nemělo stát. Hodně se zlobíme na rozhodčího, který svými výroky utkání hodně ovlivnil."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , J. Mach [-] - J. Sládeček [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] - A. Sukama [-] (72. V. Kmec [-] ) , M. Tichovský [-] (56. M. Pavlík [-] )

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Maturkanič [-] ) , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (79. J. Kmoníček [-] ) , M. Čapek [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , L. Lapšo [-]

ŽK: 78. M. Pavlík , 80. J. Sládeček - 38. T. Cimpl . ČK: 65. J. Pechánek .
Hráči zápasu: A. Sukama .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Matas Martin - KOLÁTOR Petr, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.