Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice přivítaly navrátilce a také podzimní herní pohodu


Branky


0

Rumburk naopak podruhé v řadě prohrál, Lovosice B udržely třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se vrací klíčoví hráči

Lovosický trenér Pavel Doležal měl konečně k dispozici záložníka Huška, na lavičce se po nemoci a zranění objevil Baborák s Vochomůrkou. To rumburský kouč Jaroslav Červinka naopak opět několik hráčů postrádal, včetně vykartovaného Havla. Celý první poločas se odehrával ve středu hřiště, oba celky urputně bojovaly. Šance byly na obou stranách, na té domácí například Baborák trefil tyč.

Druhá půle přinesla branky

Druhá půle začala ve stejném duchu. To se změnilo v 55. minutě. Macháček zahrál přímý kop přímo na hlavu Huška, který otevřel skóre. V 70. minutě přišel druhý lovosický zásah. Rumburskou aktivitu uťal Hejl, který chyboval v rozehrávce a Espinosa si poradil s Bednářem. A za osm minut hosty dorazil opět Espinosa, kterému míč hlavou prodloužil Vochomůrka. Čestného úspěchu se Rumburk dočkal v 87. minutě, kdy se pěkně trefil Stankovič.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Bylo znát, že se do sestavy vrátil Jirka Hušek. Vrátili jsme se do podzimní herní pohody. Kluci dobře kombinovali, bojovali, dobře chytal i Šafránek. Rumburk má nebezpečný tým, takže tři body bereme."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes se hráči snažili a předvedli bojovný výkon, ale bohužel nás srazili individuální chyby jednotlivců a v koncovce se nám stále nedaří, jak bychom si představovali."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - J. Hušek [-] (79. B. Baborák [-] ) - M. Klouček [-] (73. J. Vochomůrka [-] ) , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Krpeš [-] , R. Espinosa [-] (81. O. Neruda [-] ) , M. Walter [-] , M. Macháček [-] , M. Kočina [-] , J. Kovařík [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - M. Stodola [-] , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] (60. M. Matulík [-] ) , P. Michalina [-] ( T. Stankovič [-] ) , J. Šebora [-] , R. Šott [-] , J. Hejl [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 67. J. Kovařík - 28. A. Zima , 43. T. Stankovič , 68. J. Hejl , 79. J. Šebora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý František - BRETSCHNEIDER Kamil, KARASINSKI Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.