Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílovští pokračují v honbě za první Brnou


Branky


0

Nováček z Velkého Šenova doma podlehl na jaře stoprocentnímu Jílovému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod obstaraly nevyužité standardní sitauce

Jelikož vedoucí Brna překvapivě padla v Křešicích, mohlo druhé Jílové smrsknout svou ztrátu na čtyři body. A to se týmu z Děčínska podařilo. Ale začneme pěkně od začátku. Velký Šenov, který potřebuje v boji o záchranu body jako sůl, nezačal špatně. Hosté úvod zápasu podcenili a darovali domácím v rychlém sledu tři nebezpečné standardní situace. Ani z jedné ovšem branka nepadla. To na druhé straně první velká příležitost hostů skončila brankou. Zkušený Červenka si zaběhl za obranu a lobem potrestal špatné vyběhnutí Hadara. A za deset minut to bylo už o dvě branky. Po krásné akci Kurtyho se prosadil opět Červenka. Ze sedla pak Jílové spadlo ve 37. minutě. To se nedohodli Feledi s Kurtym, míč tak spadl do klína Jantačovi, který krásnou střelou nedal Voseckému šanci.

Třetí trefa definitivně rozhodla

Do druhé půle nastoupil Velký Šenov s odhodláním utkání zvrátit. Jílovská obrana však pracovala spolehlivě. Zlom v utkání přinesla 66. minuta. Po rohovém kopu Čtvrtníčka se k hlavičce dostal osamocený Reichelt a v pohodě překonal Hadara. Skóre pak uzavřel v 77. minutě po úniku a krásně střele kapitán Just. Do konce utkání už se nic zásadního na hřišti neudálo.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Víme jaké jsou naše možnosti a s tím chodíme také do zápasu. Jilové se u nás projevilo jako velmi kvalitní mužstvo ,které dokáže potrestat jakoukoliv chybu. My se na vstřelení branky strašně nadřeme. Hodně se projevuje absence zraněných hráčů, kteří byli součástí týmu na podzim. Někteří kluci musí nastoupit i s nedoléčeným zraněním a vydrží v plném nasazením tak první poločas. Přesto si jejich přístupu velmi vážím. Naše situace v boji o záchranu je vážná, ale určitě se nevzdáváme, budeme všichni bojovat až do konce! I v těchto chvílích se snažíme do našeho týmu zapojit naše nadějné mladé dorostence, kteří nám hodně pomáhají. A za to jim patří velké poděkování."

FK Jílové
Radek Rangl, trenér FK Jílové: "Dnešní zápas jsme po zásluze vyhráli. Nebýt fatální chyby našich hráčů, bylo utkání z větší části v naší režii. Musím ale pochválit i domácí tým, který bojoval až do poslední minuty a nenechal nám nic zadarmo. V příštím kole jedeme k derby do Libouchce. A máme mu co vracet!



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] (70. V. Kysela [-] ) - P. Jantač [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] (81. D. Verner [-] ) , F. Krejčí [-] , V. Hejl [-] , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] (86. J. Vebr [-] ) , P. Greňo [-] , J. Pánik [-] (66. K. Herejk [-] ) , L. Kříž [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - L. Čtvrtníček [-] (86. R. Rangl [-] ) , O. Michl [-] , T. Kořínek [-] , S. Malowanyj [-] (46. J. Kolář [-] ) - T. Feledi [-] , M. Just [-] , T. Reichelt [-] , T. Farkaš [-] (70. J. Janda [-] ) - D. Kurty [-] (81. M. Horyna [-] ) , Z. Červenka [-]

ŽK: 64. P. Jantač - 73. Z. Červenka , 80. D. Kurty .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Červený Tomáš - MATYS Bohuslav, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.