0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknovští fanoušci smutnili, jejich miláčci dostali na frak


Branky


0

Velké Březno zapomnělo na nářez od Brné a ve Šluknově zvítězilo 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotoreportér dostal novou koloběžku

Tradičně parádní šluknovská návštěva nejprve viděla slavnostní chvíli. Klubový fotoreportér Dušan Blanár dostal od vedení klubu novou koloběžku. To však byla pro domácí jediná radostná událost, pak už domácí fanoušci viděla ostudný výkon šluknovských fotbalistů. Soupeř brzy poznal, že domácí nejsou v pohodě a přebíral otěže utkání. Po několika šancích udeřilo ve 32. minutě, když se za obranu dostal Čapek, který přehodil Jandu. A za pět minut měli hosté dvoubrankový náskok. Pošík využil zaváhaní obrany a proměnil samostatný únik. Šluknov reklamoval postavení mimo hru, ale praporek pomezního k nebi nevyletěl. V největší šanci domácích se objevil Svoboda, ale v dobré pozici hlavičkoval jen do připraveného Bičištěho.

Ani pauza nedala Šluknovu křídla

Domácím po změně stran nepomohly ani změny v rozestavení, na hřišti kralovalo Velké Březno. Třetí trefu si připsal Čapek, který opět utekl domácí obraně a míč poslal do protipohybu Jandy. Domácí debakl pak dokonal Pošík, který těžil z přihrávky Charváta. Šluknovský zmar byl nejvíce vidět při šanci Svobody, který místo branky trefil Horáka. Vrcholem černé soboty pro Plaston bylo těžké zranění Antonína Holešovského. Ten si přetrhal vazy v rameni a sezóna pro něj zřejmě skončila.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Takový zápas se hodnotí těžce. Od úvodu jsme měli problém něco vymyslet, bezmyšlenkovitě jsme se zbavovali míčů. Když už jsme chtěli něco vymyslet, tak to dlouho trvalo a chyběl moment překvapení. Je mi líto hlavně našich skvělých fanoušků, o jejich přízeň teď budeme muset tvrdě bojovat."

FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Byli jsme jasně lepší, jsem rád, že se kluci rehabilitovali za tu poslední katastrofu proti Brné. Pomohly nám změny v sestavě, kluci zamakali a hráli ukázněně. Domácí měli pár šancí, ale my jich zahodili ještě více. Sám Maturkanič mohl dát pět branek."



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Horák [-] , V. Chlan [-] (46. P. Holešovský [-] ) , T. Altman [-] , R. Lukáč [-] , P. Svoboda [-] , Z. Kirchner [-] , M. Blaho [-] , M. Koukol [-] , A. Holešovský [-] (73. L. Šeliga [-] ) , J. Hajduk [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - M. Maturkanič [-] (67. J. Charvát [-] ) , O. Pošík [-] (79. L. Lapšo [-] ) , T. Barvínek [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (54. M. Svoboda [-] ) , M. Čapek [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] (73. V. Demčenko [-] ) , V. Neuman [-]

ŽK: 75. P. Svoboda , 81. M. Koukol - 69. M. Svoboda , 78. O. Pošík , 89. J. Charvát .
Hráči zápasu: M. Čapek , O. Pošík .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Holec Ladislav - DVORSKÝ Vojtěch, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.