Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kruté! Brná devíti góly znemožnila Velké Březno


0

Domácí předvedli velmi špatný výkon a lídrovi celé soutěže nebyli vůbec žádným protivníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná? Třicet minut a čtyři góly

Hosté, kteří se netají postupovými ambicemi, představili v brance novou akvizici. Je jí velezkušený Radim Novák, který naposledy chytal druhou ligu v Ústí nad Labem. Brná na nic nečekala a vlétla na svého soupeře od samotného úvodu. První trefu obstaral už ve 3. minutě Prousek, po čtvrt hodině ho následoval Gibala, pak rozjel svou střeleckou show Šťástka. Čtvrtý hřebíček do rakve domácím zatloukl po půl hodině hry Gaydarski.

Domácí se těsně vyhnuli potupné desítce

Po změně stran Brná pokračovala v exhibici a domácí jen přihlíželi řádění favorita. Za půl hodiny přidal Šťástka hattrick a celkově se zastavil na čtyřech trefách. Druhý gól v zápase pak přidal Gibala a vše zakončil minutu před koncem Georgiev. Velké Březno tak těsně uniklo potupné desítce a má do dalších zápasu jistě o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Tady není vůbec co hodnotit. Věděli jsme, že je Brná silná a že je velkým favoritem. Dostat ale devět branek, to je prostě ostuda. Ani nevím, co mám hráčům na úterním tréninku říct. Musíme si uvědomit, že i když máme docela dost bodů, rozhodně nejsme zachráněni."

SK Brná
Milan Seidl, hráč SK Brná: "Pro nás byl důležitý začátek, který jsme zachytili. Samozřejmě jsme se vstupem do jarní části maximálně spokojeni. Víme, že každý další tým se vyhecuje a bude se proti nám chtít ukázat."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] , T. Barvínek [-] (46. J. Charvát [-] ) , T. Netymach [-] (73. D. Řezáč [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (46. M. Svoboda [-] ) , L. Lapšo [-] , J. Pechánek [-] (46. M. Čapek [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

SK Brná
R. Novák [-] - P. Prousek [-] , R. Šťástka [-] , J. Bartoš [-] (38. A. Georgiev [-] ) , M. Smetana [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] (67. J. Koranda [-] ) , A. Gaydarski [-] , P. Guth [-] (61. A. Mihaylov [-] ) , M. Večeřa [-] , M. Gibala [-]

ŽK: 14. T. Barvínek , 27. O. Pošík , 57. M. Svoboda - 11. J. Bartoš , 14. A. Gaydarski , 54. P. Guth , 65. A. Mihaylov .
Hráči zápasu: P. Prousek , R. Šťástka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Černý František - KARASINSKI Marek, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.