5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí si poradilo se Sobotkou jasně 5:0


Branky


2. J. Havránek , 15. P. Kraus (p.) , 21. J. Fink , 49. J. Pleva , 77. P. Kraus
0

Domácí udělali významné kroky za třemi body hned v úvodu zápasu. Ve druhé minutě vstřelili první branku, do konce poločasu přidali další dvě. Ve druhé půli už klidní vrchlabští fotbalisté pouze kosmeticky upravovali skóre, které se nakonec zastavilo na poměru 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí si buduje vedení od prvních minut

Vrchlabí se vydařily hned první minuty zápasu. Domácí svého soupeře polili studenou vodou hned ve druhé minutě, kdy úvodní branku zápasu vstřelil Jiří Havránek. Brzký gól dodal domácím větší pohodu na kopačky a Vrchlabí se nadále tlačilo do útoku. Ofenzivní snahy Vrchlabí byly oceněny po čtvrthodině hry, kdy se hosté dopustili nedovolené hry v pokutovém území, a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil zkušený střelec Pavel Kraus a bez problému proměnil. Domácí se tak ujaly rychlého dvougólového vedení a Soboteckým se dýchalo o poznání hůře. Bodové vyhlídky hostů se ještě více zamlžily v 21. minutě, kdy Vrchlabí zvýšilo díky gólu Jana Finka na 3:0. Hosté se jen těžko oklepávali z úderů domácích a do konce poločasu se jim nepodařilo najít na vrchlabské góly odpověď. 

Domácí v klidu navyšují skóre

Ani ve druhé půli domácí nedali Sobotce příležitost k zdramatizování zápasu. Už čtyři minuty po zahájení poločasu se totiž do zakončení dostal domácí Jaroslav Pleva, který vyzrál na brankáře Patrika Chrpu a upravil na 4:0. V dalších minutách domácí s klidem dohrávali prakticky rozhodnuté utkání. Sobotečtí nepřišli s šancí, díky které by překonali domácího gólmana Rostislava Rodra. Byli to tak znovu Vrchlabští, kteří udeřili. V 77. minutě se v šanci octl Pavel Kraus a spolehlivý střelec se ani podruhé v zápase nezmýlil. Vrchlabí tak porazilo Sobotku vysoko 5:0. 



Sestavy


FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - L. Hájek [-] , J. Havránek [-] (59. M. Tomčík [-] ) , P. Kraus [-] , M. Tauchman [-] (46. D. Mejvald [-] ) , J. Pleva [-] , J. Panýr [-] , J. Fink [-] (55. M. Hanuš [-] ) , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , O. Matěják [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - Z. Přikryl [-] (83. M. Čepička [-] ) , Z. Rulc [-] , D. Šotka [-] (46. J. Kavalír [-] ) , P. Halbych [-] , O. Knobloch [-] , M. Men [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] (13. J. Gerboc [-] ) , T. Baster [-] , T. Pavlíček [-]

ŽK: 23. K. Jech , 34. L. Mejsnar , 40. J. Fink , 52. J. Havránek , 68. J. Pleva , 81. L. Hájek - 53. D. Juriga .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - ČEJCHAN Ondřej, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.