Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná poprvé ochutnala hořkost porážky


0

Včelné se vstup do jarní fáze soutěže nevydařil. Hned v prvním jarním kole přivítala na svém domácím hřišti hráče z Radošovic/Strýčic, kteří si odvezli cenné tři body.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav

Na fotbalový trávník do Včelné jako první zavítali fotbalisté z Radošovic/Strýčic. Od začátku se hrál celkem poklidný fotbal, šancí z obou stran přibývalo, ale ne a ne jedinou branku trefit. Čekání prolomil domácí hráč Karel Malák, který se v 15. minutě dokázal trefit do brány hostů. Díky jeho střele tak začal domácí tým hrát aktivnější hru. Radost domácím však dlouho netrvala, v 18. minutě totiž srovnal Vlastimil Nechanický. Hra ve stylu fair play ale netrvala po celou dobu zápasu. Ve 25. minutě dostal žlutou kartu hostující hráč Vlastimil Stránský. Hned na to ale dostal domácí tým do vedení Jiří Čaloun, který po přihrávce prostřelil gólmana hostů. Opět vedení netrvalo moc minut a za 7 minut skóroval hráč Radošovic/Strýčic Vlastimil Stránský. Utkání tak bylo vyrovnané a do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

Radošovičtí hráči nakonec utrhli tři body

V druhé polovině utkání se hrálo buď o 1 remízový bod nebo o celé tři body. Oba týmy hrály velice vyrovnaně, ale utkání rozhodl v 52. minutě Filip Rokůsek. Zbytek utkání čekali domácí na gól, který by trefili do brány hostů. Nikdo však Josefa Baboučka už nedokázal obelstít. Gól, který padl v 52. minutě byl ale posledním, a tak si hosté odvezli cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Bohumil Ševčík - fanoušek: Tým Včelné hrál dobrý fotbal, akorát vždy po jejich gólu padl do jejich brány gól druhého týmu. Snad v dalších kolech dokážou svůj náskok ve hře dotáhnout dokonce.

AK Strýčice
Martin Kaprál - fanoušek: Když jsem viděl první kolo zápasů, kdy náš tým prohrál doma snad o 8 gólů právě s hráči ze Včelné, nevěřil jsem, že bychom měli nějakou šanci na výhru. Právě proto jsem byl překvapen, když náš tým dokázal vždy vzápětí vyrovnat a nakonec i nejmladší hráč týmu rozhodl o našem vítězství. Jen škoda, že tento zápas nevidělo více lidí od nás.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - F. Záruba [-] , J. Stanka [-] (60. O. Hanžl [-] ) , K. Malák [-] , V. Adamovský [-] , J. Novák [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , L. Krajčír [-] (71. O. Severin [-] ) , J. Čaloun [-] , J. Vavroch [-]

AK Strýčice
J. Babouček [-] - T. Kabelka [-] , M. Bezděka [-] , V. Stránský [-] , F. Rokůsek [-] , J. Rejhon [-] , P. Reindl [-] , P. Schacherl [-] , O. Veselý [-] , V. Nechanický [-] (85. M. Rožboud [-] ) , M. Havel [-]

ŽK: 25. V. Stránský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STACH Josef - ZAJÍČEK Václav (N), MIESBAUER Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.