D. Zub 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záchranářskou řežbu rozhodl Daniel Zub


Branky


80. D. Zub
0

Fotbalisté Tisé v přímém boji o poslední nesestupové místo udolali Chabařovice po výhře 1:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisé se zranil brankář

Pod krásné skály v Tisé se diváci přišli podívat na přímý souboj dvou celků, které bojovaly o holé přežití. Domácí Spartak, přivítal Chabařovice. Oba týmy měly před vzájemným duelem 33 bodů a bylo jasné, že kdo vyhraje, může slavit záchranu. Osud si těmito týmy prohrál, jelikož se oba na konci minulé sezóny porvaly v posledním kole o přímý souboj o prvenství v okresním přeboru. Favorit se v tomto duelu hledal těžko, Tisá ale ne podzim dokázala vyhrát v Chabařovicích 2:1. Tentokráte se hrála vyrovnaná bitva. Jak domácí, tak hosté moc dobře věděli, o co se hraje. Šance byly na obou stranách, Chabařovice dokonce vstřelily branku. Ta jim však díky postavení mimo hru nebyla uznána. Tisá pak těsně před koncem poločasu přišla o zraněného brankáře Jana Davida, mezi tři tyče musel Radek Zavadil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Rozhodl rohový kop

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Ani jeden z mančaftů nechtěl chybovat a minuty pomalu ubíhaly. Domácí měly dvě obrovské šance, v té největší selhal Zita. Babača vystřelil, Král míč vyrazil na břevno a Zita hlavičkou minul prázdnou trefu. Pomalu se schylovalo k penaltám, když přišla 80. minuta. Tisá zahrála rohový kop, na přední tyči se zjevil osamocený Daniel Zub, který míč poslal pod horní tyč mimo dosah bezmocného Krále. Chabařovice v zoufalém náporu vrhly všechny síly do útoku. Na pomoc jim přispěchal i brankář Král. Ale jelikož ani s posledního závaru Slovan nevyrovnal, obrovská radost mohl propuknout na domácí straně. Zatímco hráči Tisé křepčili, hosté zalehli bezmocně na trávník, nebo skryli tváře do dlaní. Tisá se tak zachránila, musela ale nasbírat 36 bodů. Na jaře byla doma skoro stoprocentní, nebodovala jen v prohraném utkání s Trmicemi.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Bylo to těžké, ale dramatické a pěkné utkání. Možná jsme právě byli o ten jeden gól lepší. Samozřejmě jsme moc rádi, že se utkání vyhrálo a my se zachránili."

FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér FK Slovan Chabařovice: "Myslím si, že vyhrál šťastnější celek. Bylo to remízové utkání, každý chvilku tahal pilku. Bohužel u inkasované branky jsme zaspali a domácí hráč to pak na přední tyči parádně uklidil. Aktuálně jsme na sestup a budeme čekat, jak se kdo přihlásí, nebo nepřihlásí do dalšího ročníku. Kdybychom sestoupili, tak se pokusíme o rychlý návrat do I.A třídy."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
J. David [-] (46. R. Zavadil [-] ) - V. Kabátník [-] , M. Povejšil [-] , V. Burian [-] , D. Zub [-] , D. Babača [-] , V. Machek [-] - R. Pešata [-] , J. Maška [-] , R. Zíta [-] (70. M. Marek [-] ) - J. Beneš [-] -

FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - R. Hural [-] (55. J. Červinka [-] ) , M. Veselý [-] , K. Král [-] , M. Levinský [-] , O. Jaslo [-] (87. F. Peška [-] ) , L. Eichler [-] , V. Kršňák [-] , P. Doubek [-] , R. Netolička [-] , M. Korunka [-]

Hráči zápasu: D. Zub , M. Povejšil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fojta Vladimír - EICHLER Martin, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.