3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Podluží mašíruje za záchranou, vyhrálo potřetí v řadě


Branky


0

Naopak Soběchleby venku opět doplatily na neproměňování šancí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběchleby byly v první půli lepším týmem

Na daleký výlet se vydaly Soběchleby, které se představily v Horním Podluží. Domácí se vyhrabali z jarní deky, když vyhráli poslední dva duely. Naopak Soběchleby střídají výsledky jako den a noc. Ale z poslední výsledek budil hrůzu, Soběchleby doma zničily Tisou 9:0. Na podzim prohrála Čechie na Teplicku 2:0. Úvodní dějství patřilo hostům, kteří byli aktivnější a domácí do výraznějších šancí nepouštěli. A sami byli nebezpeční. Nejprve obraně utekl Kudža, který míč vracel pod sebe na Novotného. Už to vypadalo na gól, ale střelu zastavilo břevno. Poté se za obranu opět dostal Kudža, ale Hoffmann byl na místě. Poslední šanci měl Mokriš, který nebezpečně hlavičkoval po rohovém kopu. Do kabin se šlo ale za stavu 0:0.

Čechie začala dávat branky

Po změně stran se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách. Tu první využil v 55. minutě Patrik Bandas, jehož centr tečoval za bezmocného Píchu jeden z hostujících hráčů. Vedení však Čechii dlouho nevydrželo. O vyrovnaní se postaral Kudža. Nejlepší soběchlebský střelec po centru Poláčka se štěstím překonal Hoffmanna. Pak byl k vidění pěkný fotbalový moment. Bulejko patičkou uvolnil Bandase, který se ve vápně umě zorientoval a překonal Píchu. A při třetí brance byl opět Patrik Bandas, když jeho centr uklidil do branky střídající Boštík. Domácí měli štěstí, Svoboda totiž za stavu 2:1 trefil tyč... Soběchleby po porážce drží třetí místo, Horní Podluží už je osmé. A co další kolo? Soběchleby doma hostí Dobkovice, Horní Podluží cestuje do Děčína, kde je čeká Union.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Myslím si, že divák mohl být spokojen, protože se hrál aktivní fotbal z obou stran a povedlo se nám vrátit prohru Soběchlebům z podzimu. Čekají nás ještě dva zápasy, ve kterých potřebujeme získat alespoň bo , abychom měli jistotu záchrany .Na druhou stranu nám chybí tři body na čtvrté místo tak uvidíme."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Opět se nám venku nepodařilo proměnit šance. I přes dobrý první poločas jsme tady prohráli. Ztráta bodů mě hodně mrzí, domácí byli naprosto hratelným soupeřem."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Peleška [-] , L. Sobota [-] , V. Riedel [-] , M. Drátovník [-] - M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] - M. Fučík [-] (87. L. Ledvinka [-] ) , A. Kalista [-] (46. L. Dančo [-] ) , D. Čech [-] (55. M. Boštík [-] ) , P. Bandas [-]

TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , V. Havlík [-] , V. Poláček [-] , P. Svoboda [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , P. Potměšil [-]

ŽK: 44. M. Bulejko , 62. M. Drátovník , 75. M. Boštík , 81. L. Peleška - 11. A. Klinger , 53. L. Pícha , 83. V. Mokriš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - FENCL Jakub, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.