D. Greé 71.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vedro nikomu nevonělo, Čechie získala nečekaný skalp


Branky


0

Horní Podluží peláší za záchranou, tentokráte dobylo Trmice!

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden roh a Čechie šla do vedení

Jelikož se v Trmicích hrálo od 10.30, museli se hráči z Horního Podluží vydat na více než hodinovou cestu poměrně brzo. Tým z Ústí nad Labem předvádí kolísavé výkony, ale naposledy vyhrálo v Tisé 3:0. Horní Podluží pak doma zdemolovalo nekompletní Chuderov 8:0. Na podzim se radovalo Horní Podluží, které Trmice porazilo na vlastním hřišti 2:1. Hosté přijeli z dvanácti hráči, přesto sehráli vyrovnanou partii. Ve velkém vedru se nikomu moc nechtělo. Trmice měly dvě velké šance. Jednou dobře zasáhl Krajčovič, podruhé zachránil na brankové čáře Kalista. Skóre se měnilo ve 36. minutě. Na rohový kop Bulejka si naskočil Chaloupecký, který míč líznul mimo dosah brankáře Ajma. Výsledkem 0:1 z pohledu domácích se šlo do kabin.

Greé vyrovnal, Bandas rozhodl

Po změně stran se v Trmicích pokračovalo ve stejném tempu. Domácí vyrovnali v 71. minutě. Krajčovič nepřesně vyběhl a nejlepší střelec Trmic Dalibor Greé dal na 1:1. Vzápětí mohl po krásné akci a nahrávce Bandase skórovat Peleška, trefil však jen nohy brankáře Ajma. Nakonec rozhodla 77. minuta. Patrik Bandas dostal míč za obranu, udělal kličku a poslal míč podél bezmocného brankáře. A jelikož už další branka nepadla, důležité tři body vybojovalo Horní Podluží. Trmice zůstaly na pátém místě, Čechie je devátá. V dalším kole hostí Horní Podluží Soběchleby, Trmice jedou v neděli do Dobkovic.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, hrající trenér Čechie Horní Podluží: "Kluci mají můj obdiv, protože to dusno bylo pekelné. Vydrželi to a nakonec vydřeli tři body. Nehráli jsme nějaký extra fotbal. Vycházeli jsme z dobře hrající obrany a čekali na nějaký ten brejk. Což se nakonec povedlo."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Brodský [-] , J. Chrudimský [-] , D. Greé [-] , M. Petera [-] , R. Auervek [-] , D. Líbal [-] , J. Jelínek [-] , P. Šalda [-] , P. Tadlánek [-] , V. Jaroš [-]

TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - L. Peleška [-] , L. Sobota [-] , V. Riedel [-] , M. Drátovník [-] - M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] - P. Bandas [-] , L. Kolár [-] , T. Kovač [-] , A. Kalista [-] (79. L. Ledvinka [-] )

ŽK: 87. D. Greé - 49. L. Peleška , 53. V. Riedel , 80. M. Drátovník .
Hráči zápasu: V. Riedel , M. Drátovník .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holly Martin - MATERNA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.