Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice se nezvedly, Heřmanov jim dal osm kousků


Branky


0

Hosté dorazili do Fojtovic s poraženeckou náladou, domácí si s chutí zastříleli.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanovu stačilo na tři branky 24 minut

Na fojtovickém hřišti na sebe narazil druhý Heřmanov a přeposlední Malšovice. Favorit utkání byl tedy jasný, i když se domácí na jaře nevyvarovali výsledkovým výkyvům. Jenže Malšovice jsou na tom daleko hůř. Na jaře venku nevybojovaly ani bod. Navíc je musela strašit podzimní vzpomínka na vzájemný duel. Tehdy je Heřmanov potupil na jejich hřišti poměrem 6:0. A už od začátku bylo jasné, že i tentokráte bude kralovat Heřmanov. Už po deseti minutách ho dostal do vedení Líbal, o chvilku později na něj navázal Miroslav Betyár, nejlepší střelec týmu, ale také celé soutěže. Na poločasových 3:0 pak upravil kapitán Rojko, jehož pumelice vymetla šibenici.

Betyár získal pět "kanadských" bodů

Ani ve druhém poločase Malšovice nevybočily z matného výkonu. Po třech minutách se opět krásně z dálky trefil Radek Rojko, na 5:0 zvyšoval Betyár. Pak se na hřišti podíval nestárnoucí Vladimír Vašák. Tomu stačilo na hřišti čtrnáct minut, aby po dvou gólech zvýšil už na 7:0. Poslední slovo si za domácí vzal opět Miroslav Betyár. Ten v utkání dosáhl na hattrick, k tomu přidal dvě ukázkové nahrávky. Až za stavu 8:0 se Malšovice dočkaly zkorigování výsledku. A hned třikrát. Konečnou porážku postupně zmírnili Línek, Nedělka a Jirásek. Byla to ovšem smutná náplast na další malšovický neúspěch. V tabulce se toho pro oba celky moc nezměnilo. Heřmanov si udržel druhé místo, na první Chuderov ztrácí stále tři body. Malšovice jsou předposlední. V dalším kole jede Heřmanov do Chabařovic, Malšovice doma přivítají Chlumec.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Výsledek odpovídá průběhu zápasu. Od počátku jsme ho měli pod kontrolou a dali hodně pěkných branek. V závěru jsme asi trochu polevili a soupeř toho využil ke vstřelení tří branek. Ale to nás už tolik nemuselo mrzet."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Už je to hodně špatné. Nedaří se v tabulce, takže se to odráží na hřišti. Chybí nám hráči, přestaly chodit stěžejní opory. V další sezóně chceme hrát hlavně takovou soutěž, na kterou budou peníze a hráči. Důležitější jsou pro nás aktuálně děti."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Čislák [-] - K. Stehlík [-] , M. Betyár [-] , P. Líbal [-] , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] , P. Herák [-] (61. V. Vašák [-] ) , P. Havlíček [-] (51. J. Svoboda [-] ) , Z. Čapek [-] , R. Majerik [-]

FK Malšovice
P. Kolinger [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] , J. Janda [-] - D. Kutzler [-] , T. Klínský [-] - P. Veselý [-] - P. Hvozdovič [-] , J. Kutzler [-] , O. Radosta [-] (38. D. Nedělka [-] ) , O. Línek [-]

Hráči zápasu: M. Betyár , R. Rojko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - TROJAN Michal, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.