3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Chabařovice zaskočily dalšího favorita


Branky


0

Nováček soutěže sehrál jedno z nejlepších jarních utkání a doma proti Soběchlebům získal dva body.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili v první minutě

Na velkém chabařovickém hřišti se setkaly týmy z opačných pólů tabulky. Domácí nováček urputně bojuje o záchranu, v posledních zápasech spadl do herní krize. Soběchleby přezimovaly na první příčce, ale ani jim se nevyhnul jarní pokles formy. Přesto byli hosté papírovým favoritem, na podzim doma podlehly Chabařovicím 0:1 po penaltovém rozstřelu. Ale v sobotu začaly lépe Soběchleby. Už v 1. minutě vysunul Kudža Vratislava Havlíka do samostatného úniku, který skončil gólem - 0:1. Domácí to ale nepoložilo a po čtvrt hodině vyrovnali, když chybu v rozehrávce potrestal krásnou střelou do šibenice Čisár. Zbylých třicet minut už žádná branka nepadla, do šaten se tak šlo za remízového stavu 1:1.

Chabařovice vedení neudržely

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnané hře při mírné převaze Chabařovic. Za stavu 1:1 měl na noze dvě tutovky hostující Kudža. Ale jednou ho vychytal Peška a podruhé branku vůbec netrefil. V 75. minutě šly Chabařovice do vedení. Soběchlebský Řehák ve vápně fauloval Čisára a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Kytka a nedal Píchovi šanci. Když už to vypadalo na tři body pro domácí, napravil Řehák svůj penaltový zákrok. Po samostatném úniku, kdy se prosadil přes dva hráče, vystřelil a míč si do sítě srazil nešťastník Karel Král. Utkání tak po 90 minutách skončilo 2:2 a šlo se na penalty.

Chabařovice dokázaly, že pokutové kopy prostě umí

Penalty jsou disciplína, která nováčkovi z Chabařovic prostě vychází. A nejinak tomu bylo i proti Soběchlebům. Domácí totiž zvítězili 4:2 a připsali si bonusový bod. Jednu penaltu zneškodnil brankář Peška, druhý neúspěšný pokus Soběchleb napálil Kudža do břevna Rozhodující penaltu proměnil Levinský. Chabařovice jsou na 24 bodech a v dalším kole hrají v Bynově proti děčínskému Unionu. Soběchleby jsou v tabulce čtvrté a v dalším kole hostí nováčka z Tisé.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Sehráli jsme asi nejlepší jarní zápas. Nepoložil nás ani rychlý gól soupeře, kluci příkladně bojovali a otočili vývoj skóre. Jen škoda velmi nešťatně vyrovnávací branky. A penalty? Nechci to zakřiknout, ale ty umíme. Asi to není náhoda. V naší situaci bychom potřebovali body tři, ale bereme i dva."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Domácí byli mírně lepší a měli více šancí. Konečná remíza je podle mě spravedlivá, penalty zaslouženě vyhrály Chabařovice, které ukázaly větší hlad po bodech."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - M. Levinský [-] , J. Čisár [-] , O. Jaslo [-] , M. Kytka [-] , J. Vobecký [-] , V. Kršňák [-] , P. Doubek [-] , K. Král [-] , M. Korunka [-] , R. Netolička [-] (46. J. Červinka [-] )

TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , V. Havlík [-] , V. Poláček [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 79. M. Levinský - 71. V. Havlík , 74. V. Havlík , 83. J. Kudža , 90. A. Klinger .
Hráči zápasu: M. Kytka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holec Ladislav - DVORSKÝ Vojtěch, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.