4:5
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chabařovice měly lídra na lopatě. Přesto padly


Branky


9. J. Čisár , 13. J. Čisár , 20. M. Kytka (p.) , 57. J. Čisár - 22. L. Eichler (vl.) , 42. M. Gabriel , 58. M. Jouza , 61. P. Fousek , 82. M. Rohlík
0

Nováček soutěže vedl 3:0. Chuderov ale v bláznivém zápase vyhrál 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek Slovanu

Domácí, kteří spadli na přeposlední pozici, nebyli rozhodně favoritem. Chuderov sice v minulém týdnu prohrál s Heřmanovem, přesto je to nadále suverénní lídr soutěže. Jenže prvních dvacet minut odehráli hosté tragicky. Po třinácti minutách vedly Chabařovice 2:0. Dvakrát se prosadil rychlonohý Čisár, jinak hráč B týmu. Domácí sázeli na brejky a ve 20. minutě přidali další trefu. Z pokutového kopu se prosadil Kytka. Jenže pak se smolně zranil Netolička, kterého vystřídal Guth. A jakoby tento moment ovlivnil domácí hru. Navíc přišla taková chabařovická tradice - vlastní branku. Eichler totiž zahrál takovou malou domů, která skončila v síti. Hosté ožili a převzali otěže zápasu. Do poločasu se pak ještě dostali na dostřel, když na 3:2 hlavou snižoval Gabriel.

Chuderov dokonal parádní obrat

Slovan se potřeboval uklidnit a více držet míč. Navíc mu měla pomoct 57. minuta, kdy se po rychlém brejku trefil opět Čisár a završil tak svůj hattrick. Jenže odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, prakticky po rozehrávce snížil Jouza na 4:3. Pak už bylo jen otázkou času, kdy Chuderov domácí dorazí. A podařilo se. V 61. minutě vyrovnal na 4:4 dobře hrající Fousek. Pak byl hostům vyloučen Jan Rohlík, přesto Chuderov vstřelil vítěznou trefu. Obstaral jí také Rohlík, ale Michal. Hosté tak díky parádnímu obratu odvážejí tři body a na prvním místě mají náskok sedmi bodů na druhý Heřmanov. V dalším kole doma hostí Tisou. Naopak pro Chabařovice, které jsou z 20 body předposlední, je to těžká ztráta. V 21. kole je navíc čeká těžký zápas v Trmicích.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Měli jsme snový začátek. Jenže po zranění Netoličky a vlastní brance byl Chuderov lepší. Ještě za stavu 4:2 jsem věřil, že to urveme. Ale bohužel, hosté vyhráli zaslouženě."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Utkání jsme si sami udělali těžké, když jsme brzy prohrávali 3:0. Soupeř však nepochopitelně od té doby přestal hrát to, co na začátku a my naší fotbalovou kvalitou dokázali zapas se štěstím otočit. Chabařovice si však zřejmě bodík zasloužily."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - J. Hloušek [-] , M. Korunka [-] (46. M. Levinský [-] ) , V. Kršňák [-] - L. Eichler [-] , P. Doubek [-] , M. Kytka [-] - R. Netolička [-] (25. A. Guth [-] ) - J. Čisár [-] , K. Král [-] (90. P. Orság [-] ) , O. Jaslo [-] (61. J. Vobecký [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , M. Kubík [-] , P. Fousek [-] - M. Protschke [-] , Z. Zvonek [-] (46. R. Kratochvíl [-] ) , S. Vosyka [-] , M. Gabriel [-] - M. Rohlík [-] (90. M. Hladík [-] ) , M. Jouza [-]

ŽK: 81. J. Vobecký - 30. M. Rohlík , 86. R. Moučka , 88. L. Bakiu . ČK: 79. J. Rohlík .
Hráči zápasu: K. Král , J. Čisár - P. Fousek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Flade Jens - PROVAZNÍK Adam, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.