Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Dobkovice opět doplatily na nezkušenost


Branky


0

Poslední tým tabulky proti Přestanovu herně nezklamal, přesto prohrál 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky se narodily v prvním poločase

Papírovým favoritem byli rozhodně domácí fotbalisté. No, domácí...Přestanov musel opět hrát na UMT v Ústí nad Labem. Soupeřem mu byl nováček z Dobkovic, který se krčí na posledním místě a každý další neúspěch mu podřezává sestupovou větev. Utkání začalo docela svižně. První velkou šanci měli hosté, Staňka zachránila v 6. minutě tyčka. Za dvě minuty se po rohu dostal ke střele přestanovský Strouhal, jeho pokus ale Vlk zneškodnil. V 18. minutě se až před Vlka dostal Strouhal, dobkovický brankář ho ale vychytal. Po úniku Pecháčka přišel do vápna centr. Ten ale nevyužil zkušený Stupka. Ve 22. minutě se k dalšímu pokusu dostal Stupka, jeho pokus ale zastavila tyč. Brankově jako první udeřily Dobkovice. Trestný kop vyrazil Staněk na břevno, na dorážku Lohnického byl ale přestanovský brankář krátký. Jenže ještě do poločasu Přestanov předvedl parádní obrat v utkání. Za dvě minuty propadl dlouhý výkop Staňka až k Pospíšilovi, který své sólo zakončil gólem. Ve 33. minutě udělaly Dobkovice chybu v rozehrávce. A navíc ve vápně. Tuhle minelu nekompromisně potrestal Herián. Tři minuty před koncem poločasu unikl Šmejkal, nahrál Stupkovi a ten překonal Vlka potřetí.

Druhou půli okořenily dvě červené karty

Po změně stran byl na hřišti k vidění velmi vlažný fotbal. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště, vyložené šance prakticky nebyly. Zlom nastal v 67. minutě, kdy musel po červené kartě předčasně pod sprchy přestanovský Pospíšil. Dobkovice vycítily svou šanci a hnaly se do útoku. Vytvořily si tři obrovské šance, ale doplatily na velmi jalovou koncovku. Právě v těchto chvílích nováček postrádá potřebné zkušenosti. Hosté nevyrovnali a navíc si připsali také vyloučení. Čtyři minuty před koncem musel do kabin Popčák. Tři body tak na ústeckém umělém trávníku získal Přestanov. Situace posledních Dobkovic se tak vůbec nezměnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Tři body byly s posledním týmem povinností, ale hosté předvedli pěkný a bojovný výkon. Myslím, že kdyby proměnili své gólové šance, byl by výsledek ještě zajímavý. Kluci však neztratili hlavu a vítězství si zasloužili. Velmi dobrý výkon podal Šmejkal. Teď nás čekají zachraňující se Malšovice, my tam chceme určitě bodovat."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Co naplat, že jsme hráli dobře a měli velký počet šancí. Hlavně po vyloučení Pospíšila tam byly tři gólovky. Vypadá to, že platíme daň za nezkušenost. Musíme zvednout hlavu, budeme bojovat do konce."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mecl Marcel - DOUBEK Tomáš, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.