1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby stále nemohou najít podzimní pohodu


Branky


0

Bojovný výkon nakonec přinesl Trmicím cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům patřil první poločas

V souboji dvou celků, bojujících o druhé místo v tabulce, začali lépe hosté. Prvních dvacet minut to bylo vyrovnané, pak se začaly více prosazovat Trmice. A když ve 35. minutě vystřelil Greé a Kiňo míč pouze vyrazil, neměl Hrudka s dorážkou do prázdné kasy vůbec žadný problém.

Greé vystřihl parádní nůžky. Ale bez efektu

Po změně stran byly aktivnější Soběchleby. Nejprve nastřelily tyč, následně hrozily hlavně ze standardních situací. A po hodině hry jednu využily, když se trefil Mokriš a vyrovnal. Následně se hra opět více vyrovnala, utkání se spíše dohrávalo ve středu hřiště. Parádičku předvedel Greé, jehož nůžky trefily pouze brankáře.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu



MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Dva body ze Soběchleb rozhodně bereme. Kluci předvedli bojovný výkon, dobře to odmakali a ty dva body si prostě zasloužili."



Sestavy


TJ Soběchleby
P. Kiňo [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] (79. P. Doležal [-] ) , J. Renč [-] , V. Poláček [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , D. Macko [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - K. Tahal [-] , D. Greé [-] , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , R. Melichar [-] , J. Hrudka [-] , D. Nekola [-] , P. Tadlánek [-] (88. L. Jaroš [-] ) , V. Jaroš [-] , J. Vyleťal [-] (69. J. Chrudimský [-] )

ŽK: 39. V. Havlík , 78. J. Řehák .
Hráči zápasu: R. Melichar , K. Tahal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Flade Jens - HOLLY Martin, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.