Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pořádná divočina! V Chlumci padlo třináct branek


Branky


7. P. Mrvečka , 9. L. Mach , 24. M. Škultéty , 30. L. Mach , 55. M. Sak , 60. P. Mrvečka , 83. M. Růžička , 90. L. Mach - 36. R. Wenzel , 48. P. Líbal , 67. M. Betyár (p.) , 75. K. Stehlík , 81. P. Líbal
0

Favorizovaný Heřmanov opět propadl, díky špatné obraně dostal osm kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se hosté rozkoukali, tak ztráceli čtyři branky

Chlumečtí měli raketový nástup a po půl hodině hry vedli 4:0. Skóre otevřel v 7. minutě Mrvečka, za dvě minuty se trefil Mach. Ve 24. minutě překonal potřetí nebohého Pospíchala Škultéty, hororovou půl hodinku pro Heřmanov zakončil svou druhou trefou opět Mach. Všechny domácí branky padaly po nedůsledném obsazování chlumeckých hráčů. Poté se ke slovu dostali hosté a po biliárové akci ve 36. minutě Wenzel snížil hlavou na 4:1. Těsně před tím ve 33. a 35. min. ještě Betyár spálil dvě gólové šance.

Ofenzivní show pokračovala i po změně stran

Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Po obrátce ve 48. minutě Wenzel přistrčil patou Líbalovi, který prostřelil domácího brankáře a snížil na 4:2. Poté si slabší chvilku vybral heřmanovský gólman Pospíchal, kterého předskočil Sak a zvýšil hlavou na 5:2. Uplynula hodina hry a po zmatcích v obraně hostí Mrvečka vsítil šestou branku a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Heřmanov ještě zdramatizoval zápas třemi brankami. Betyár v 67. minutě proměnil pokutový kop za ruku Škody ve vápně - 6:3. Škoda navíc inkasoval druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. V 75. minutě střídající Stehlík dotlačil míč do sítě - 6:4. A v 81. minutě Líbal po přesně zahraném rohu snížil na 6:5. V samotném závěru ještě Růžička a Mach pojistili dvěma brankami do otevřené obrany hostí vysoké vítězství Chlumce 8:5. Heřmanov navíc v 87. minutě přišel o Majerika, který dostal také červenou kartu. Hattrickem se v utkání blýskl chlumecký Lukáš Mach.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Skóre 8:5 se jen tak nevidí. Vstup do zápasu jsme měli naprosto dominantní. Od vedení 4:0 ale kluci polevili a několikrát musel zasahovat brankář Kubec. Jenže Heřmanov pak zase snížil na 6:5, naštěstí byla poslední desetiminutovka zcela v naší režii."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Domácí měli raketový nástup, všechny branky padly po našem nedůsledném obsazování. Pak jsme sice stáhli na rozdíl jediné trefy, ale konec patřil domácím."



Sestavy


TJ Chlumec
M. Kubec [-] - M. Růžička [-] , P. Weber [-] (53. M. Sak [-] ) , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Mrvečka [-] (70. M. Šindelář [-] ) , J. Škoda [-] , L. Vacovský [-] (60. L. Šulc [-] ) , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] (79. V. Vašák [-] ) , R. Majerik [-] - R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] - M. Betyár [-] , P. Líbal [-] - F. Znamínko [-] , V. Váňa [-] (46. K. Stehlík [-] )

ŽK: 29. J. Škoda - 42. P. Líbal , 69. K. Stehlík . ČK: 66. J. Škoda - 87. R. Majerik .
Hráči zápasu: L. Mach , P. Mrvečka - P. Líbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - BUDSKÝ Václav, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.