Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Dobkovicích musely rozhodovat penalty


Branky


0

Souboj dvou nováčku nabídl šest branek a penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly lepší Chabařovice

Prvních 45 minut patřil Chabařovicím, které byly aktivnější. Už po sedmi minutách je navíc do vedení dostal Netolička. Další šance pak vychytal brankář Vlk, domácí se rozjížděli přeci jen pomaleji.

Pět branek, bylo to jako na houpačce

I když hosté začali i druhý poločas aktivněji, Dobkovice zvýšily svůj důraz a otočily skóre utkání. Nejprve po straně unikl Radek Štol a jeho centr hlavou uklidil za Lukáše Krále Dyrynk. Za pět minut centroval pro změnu Lohnický a ve vápně se prosadil Radek Štol. V 68. minutě přišla chabařovická odpověď. Hural krásnou nahrávkou našel Hurala, který vzápětí zblízka překonal Vlka. Čtvrt hodiny před koncem se ale opět radovali domácí. Z volného přímého kopu našel kapitán Doksanský Michala Štola, který hlavou dal třetí gól. Jenže pět minut před koncem se prosadil střídající Levinský a srovnal na 3:3. V poslední minutě pak mohli domácí zápas rozhodnout. Jeden z dobkovických útočníků pelášil sám na Lukáše Krále, nájezd však nezvládl.

Králem penalt byl Král

V pokutových kopech už měly více štěstí Chabařovice, které zvítězily 4:2. Velkou měrou se na tom podílel Lukáš Král, který chytil hned tři pokusy domácích střelců.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Bylo to bláznivé utkání, skóre bylo jako na houpačce. Cením si morálky hráčů, když dokázali pět minut před koncem vyrovnat. Remíza je nakonec asi zasloužená, dva body bereme."

FK Slovan Chabařovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Byl to vyrovnaný zápas, konečná remíza je spravedlivá. Je pravdou, že jsme chtěli tři body, škoda závěru, kde jsme měli dvě obrovské šance."



Sestavy


SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Tomášek [-] , J. Řeháček [-] , V. Fous [-] (53. T. Dyrynk [-] ) , M. Štol [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-] , S. Karlík [-] , M. Lohnický [-] , M. Popčák [-] , R. Diviš [-] (58. D. Roshi [-] )

FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - R. Hural [-] (67. T. Doubek [-] ) , R. Netolička [-] (49. M. Levinský [-] ) , T. Mohaupt [-] , J. Vobecký [-] , M. Kytka [-] , M. Korunka [-] , O. Jaslo [-] , J. Hloušek [-] , P. Doubek [-] , K. Král [-]

ŽK: 15. S. Karlík , 45. L. Vlk , 45. M. Popčák , 46. R. Diviš , 62. R. Štol , 82. M. Štol - 40. M. Korunka , 45. R. Netolička .
Hráči zápasu: L. Vlk , R. Štol - L. Král , P. Doubek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Budský Václav - ČERVENÝ Tomáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.