Z. Čapek 50. (vl.)
P. Šmejkal 82.
3:2p.
(0:1)
30. T. Vlasák
54. M. Betyár (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov pálil v Přestanově jednu šanci za druhou


Branky


50. Z. Čapek (vl.) , 82. P. Šmejkal - 30. T. Vlasák , 54. M. Betyár (p.)
0

Domácí i díky výbornému Staňkovi v brance vybojovali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení Vlasák

Prvních dvacet minut se hrál opatrný fotbal, následně měl navrch Heřmanov. Hosté kopali do první trefy hned šest rohových kopů. Ta přišla ve 23. minutě. Vlasák našel přesnou přihrávkou Majerika, ten ještě lépe postaveného Betyára, který otevřel skóre. Poté se hra vyrovnala se šancemi na obou stranách, ale skóre se do poločasu neměnilo.

Heřmanovu nestačilo ani druhé vedení

Do druhé půlky nastoupil aktivněji Přestanov, odměnou mu bylo brzké vyrovnání. Trestný kop Velka z levé strany nešťastně přizvedl za bezmocného Pospíchala stoper Čapek. Jenže za čtyři minuty později Heřmanov opět vedl, když byl ve vápně faulován Mataj a Vlasák následnou penaltu proměnil. Přestanov se snažil o vyrovnání, prosadit se nemohl ani kanonýr Dvořák. Čím více domácí otvírala zadní vrátka, tím více prostoru měli hosté na brejky. Největší šanci měl v 57. minutě Betyár. Po jeho samostatné akci střela olízla tyč, v 65. minutě nastřelil Vlasák z 25 metrů břevno. Nakonec se ale radoval Přestanov, ve vápně se totiž uvolnil Dvořák, míč přistrčil Šmejkalovi, který poslal zápas do penalt.



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér Přestanova: "S výsledkem a dvěma body jsme velmi spokojeni. Heřmanov byl velmi silným soupeřem a byl fotbalovější. Vymstilo se mu neproměňování šancí, velmi dobrý výkon odvedl brankář Staněk. Penalty už byly jen třešničkou na dortu. Teď nás čeká těžké derby v Chabařovicích, ve kterém bychom chtěli uspět."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Škoda neproměněných šancí. Hlavně za stavu 2:1 jsme mohli přidat třetí gól a bylo hotovo."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - D. Dvořák [-] , P. Šmejkal [-] , M. Pecháček [-] - M. Charvát [-] , M. Velek [-] , O. Gasiorovszki [-] , J. Herián [-] , P. Strouhal [-] , J. Hladík [-] , J. Voráček [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] , R. Majerik [-] , P. Havlíček [-] , M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] , Z. Čapek [-] , J. Mataj [-] , M. Šturm [-] , P. Líbal [-]

ŽK: 52. J. Hladík , 60. M. Velek , 72. M. Charvát - 24. P. Líbal , 53. J. Mataj .
Hráči zápasu: J. Staněk - T. Vlasák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, RYDVAL Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.