D. Greé 28.
R. Melichar 33. (p.)
K. Tahal 90.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec kousal, derby ale vyhrály Trmice


Branky


28. D. Greé , 33. R. Melichar (p.) , 90. K. Tahal - 72. M. Růžička
0

Tým Trmic, který bojuje o špičku tabulky, se s posledním týmem hodně nadřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezářili, ale na rozdíl od hostů dávali branky

Zhruba dvacet minut byl Chlumec aktivnější, naopak Trmice se na hřišti hledaly. Jenže hosté se ke střelbě moc nedostávali, pokus Růžičky z trestného kopu v pohodě zlikvidoval brankář Ajm. Jenže pak se ukázalo, jak je pro domácí důležitý útočník Greé. Nejprve dostal ve vápně trochu prostoru s pomocí teče prostřelil Kubce. A za pět minut ten samý hráč prostrčil míč do vápna a byla z toho penalta. Tu proměnil zkušený Melichar.

Chlumec tlačil, v koncovce to ale prostě haprovalo

Po změně stran se pokračovalo podle stejného scénáře. Chlumec nic nezabalil a tlačil se za kontaktní trefou. Ta přišla v 72. minutě, kdy se hostům povedla křídelní akce a Růžička po ostré přihrávce překonal Ajma. Chlumečtí pak ještě zvýšili svůj tlak, ale přímou střelu na domácí branku už nevyslali. Navíc v poslední minutě inkasovali, třetím domácím střelcem byl Tahal.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Body mě těší, hra nebyla vůbec dobrá. Hosté nehráli špatně a byli lepší. My to musíme do dalšího zápasu zlepšit."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Nehraje se na krásu, ale na góly. V nich byli domácí lepší. Hra se nám celkem dařila, ale nedařila se nám finální fáze. Je to velká škoda."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] (89. D. Líbal [-] ) , K. Tahal [-] , J. Hrudka [-] , P. Šalda [-] , R. Melichar [-] , M. Petera [-] (24. P. Severa [-] ) , J. Chrudimský [-] , P. Tadlánek [-] , V. Jaroš [-] , D. Nekola [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Weber [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , M. Růžička [-] , M. Sak [-] , L. Vacovský [-] (58. L. Šulc [-] ) , F. Chrudimský [-] , P. Valenta [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 51. V. Jaroš - 33. M. Kubec .
Hráči zápasu: D. Greé - P. Valenta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.