3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový trenér zažil v Chabařovicích vítěznou premiéru


Branky


1. M. Kytka (p.) , 26. R. Hural , 60. M. Levinský - 20. M. Boštík , 63. M. Bulejko
2

Hráči Slovanu doma porazili Horní Podluží 3:2 a v boji o záchranu si polepšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načala penalta

Na lavičce Chabařovic se objevil v prvním jarním zápase nový trenér Aleš Miltner. Ten nahradil Jiřího Měchuru. Miltner se mohl radovat hned v první minutě, když hostující stoper nešťastně fauloval a následný pokutový kop proměnil Kytka. Následně měl obrovskou šanci Netolička, jeho pokus ale skončil na tyči. Po dvaceti minutách bylo vyrovnáno. To se ke střele dostal Boštík a brankář Peška byl krátký. Do kabin šly ale spokojenější Chabařovice. Ve 26. minutě se totiž Hural prosmýkl mezi čtyřmi obránci a vyzrál i na Krajčoviče.

Slovan i v deseti těsnou výhru udržel

Po změně stran to vše vypadalo na klidné domácí vítězství. V 60. minutě totiž hosté ztratili míč před vápnem a jejich chybu potrestal zkušený Levinský. Jenže o tři minuty později bylo vše jinak. Po druhé žluté musel předčasně pod sprchy Eichler a vzápětí se z trestného kopu náramně trefil Bulejko. Čechie otevřela hru a vrhla všechny síly do útoku. Ale Slovan už cenné tři body ubránil.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Soupeři můžu pogratulovat ke třem bodům, které se mu hodí v boji o záchranu. Celkově to bylo vyrovnané utkání, šance, ale i chyby byly na obou stranách. Nás ztráta mrzí, ale to je prostě sport."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - R. Hural [-] , O. Jaslo [-] , M. Korunka [-] , J. Vobecký [-] (64. K. Král [-] ) , R. Netolička [-] (53. M. Levinský [-] ) , M. Kytka [-] (89. D. Prekop [-] ) , J. Hloušek [-] , P. Doubek [-] , T. Mohaupt [-] , L. Eichler [-]

TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - M. Bužík [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-] , V. Riedel [-] - D. Hermann [-] , M. Boštík [-] , J. Chaloupecký [-] , M. Bulejko [-] - P. Bandas [-] - M. Fučík [-] (80. T. Kovač [-] )

ŽK: 15. L. Eichler , 27. J. Vobecký , 52. P. Doubek - 36. L. Sobota , 50. D. Hermann , 70. V. Riedel , 87. P. Bandas . ČK: 63. L. Eichler .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 3. 2016 01:14
Děkujeme za upozornění. Datum jsme upravili.
16. 3. 2016 12:29
Dobrý den, začátek zápasu je na stránkách FAČRu jiný.
26.03.2016 11:30 13 FK Chabařovice X 2 TJ H. Podluží -- : --
Přeji hezký den
JH