5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulovka sestřelila poslední Zákupy


Branky


17. M. Potoč , 32. M. Mauer , 39. M. Mauer , 64. M. Mauer , 75. M. Hýbl
0

Bulovka, která téměř jistě sestoupí do okresního přeboru hostila tým, který je na tom ještě mnohem hůře, nachází se na posledním místě a již nemá šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

Na nepříliš kvalitním povrchu, který se nachází v Bulovce, se odehrával zápas mezi Bulovkou a Zákupy. První poločas přinesl tříbrankové vedení domácího týmu. První branku vstřelil v 17. minutě po rohovém kopu Potoč. Druhá branka padla tak též po rohovém kopu a na svědomí ji měl Mauer. Stejný hráč před poločasem zvyšoval na 3:0, tentokrát zdárně zakončil situaci po centru ze strany. 

Mauer ozdobil utkání hattrickem

Druhý poločas začal převahou domácí Bulovky. Z převahy domácí těžili a dostávali se do šancí. Mauer jednu z nich proměnil, když přeloboval golmana a připsal si střelecký hattrick. V 75. minutě proměnil Hýbl dorážku po pokutovém kopu a zpečetil výsledek na konečných 5:0 pro Bulovku, která se nachází v poněkud těžké situaci a s největší pravděpodobností ji příští sezonu v 1. B třídě neuvidíme.



Ohlasy k zápasu



TJ Zákupy
Jiří Kohout (hráč): Zápas se nám opět nevyvedl. S Bulovkou jsme prohrát nechtěli, ale zápas se odehrával na nekvalitní hřišti a to nám vůbec nevyhovovalo.



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - M. Potoč [-] , J. Franc [-] , J. Capulič [-] - V. Němec [-] , M. Hýbl [-] , M. Mauer [-] , B. Tůma [-] (75. P. Židuliak [-] ) - J. Vaněk [-] - P. Eimann [-] , J. Konštiak [-] (55. P. Netolický [-] )

TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Březina [-] (36. J. Karel [-] ) , T. Stummer [-] , M. Miškovský [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] , P. Dostál [-] , J. Kohout [-] , T. Müller [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 58. B. Tůma , 65. M. Mauer - 33. J. Kohout .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Švec Martin - MAREČEK Pavel, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.