3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 11:00

22.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulovka na cestě k sestupu


Branky


0

Bulovka se dostává do krizové situace z které bude již těžké uniknout, nachází se na chvostu tabulky a po Zákupech je druhým nejpravděpodobnějším adeptem k sestupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje pro Bulovku stále žila

Že by Bulovka bodovala na půdě silných Holan, to bylo už před zápasem skoro vyloučené, ale jestliže se chce Bulovka zachránit, musí již bodovat všude. Domácí měli lepší výkonnost a hosty přehrávali od úvodní minuty až do té poslední. V jednoznačné převaze si vypracovali pět vyložených šancí, ale naštěstí pro Bulovku využili jen jedinou, tu první. Pak stál proti nim skvělý gólman Zajíček, který do poločasu gól již neinkasoval a Bulovka měla ještě stále naději.

Skvělý výkon Zajíčka k bodům nestačil

Chvíli po přestávce udělali hosté chybu v obraně a domácí z opakované střely zvýšili na 2:0. Další dvě tutovky hasil Zajíček, který nestačil jen na sólový nájezd. Hosté měli pouze jedinou střelu mezi tyče, a tou byl pokus Capuliče deset minut před koncem, který snižovací brankou neskončil, a tak domácí slaví další velice cennou výhru při honbě za kýženým postupem.



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Myslím si, že jsme předvedli jeden z nejlepších jarních výkonů, naše hra se postupně zvedá. Jediný problém je střelecká nemohoucnost a neproměňování i těch nejvyloženějších šancí.




Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] (83. L. Koleňák [-] ) , O. Kočí [-] - R. Torba [-] , P. Sýkora [-] , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Souček [-] - F. Porsch [-] , J. Bečvařík [-]

TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - J. Capulič [-] , J. Franc [-] , M. Potoč [-] , O. Smolný [-] , J. Bartizal [-] - B. Tůma [-] , V. Němec [-] , M. Hýbl [-] , T. Lengál [-] - J. Vaněk [-] (48. M. Mauer [-] )

ŽK: 84. P. Šanda - 35. J. Capulič , 77. T. Lengál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Blaschke Petr - ČUŘÍK Tomáš, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.