Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

18.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


0

Rezerva Mšena zvládla další těžký zápas, tentokrát na půdě posledního týmu tabulky, Zákup. Jedná se již o pátou výhru z posledních sedmi zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný nepřesností

Od začátku začala Jiskra vlažně a bez pohybu. I tak se ujala hned v 5.minutě, po chybě obrany domácích vedení 1:0.Janovský vypíchl obránci míč, postupoval sám na brankáře a chladnokrevně zavěsil. Vedení Mšenu vydrželo pouze dvě minuty, kdy po nakopnutém míči za obranu a zaváhání brankáře hostí, domácí Jakeš vyrovnal. I poté se hrálo nehezké utkání, kdy se hosté vyrovnali domácím, kteří jsou beznadějně poslední. Do konce poločasu se nic zvláštního nestalo, pouze hostující Koudelka pěknou střelou z otočky a zásahu brankáře orazítkoval břevno.

Poločasová přestávka hosty nakopla

V poločasové přestávce proběhla důrazná debata a Jiskra nastoupila s odhodláním zlepšit výkon a odvézt si všechny body do Mšena. Jenže hned ve 49. minutě napřáhl z přímého kopu, který byl 30 metrů od branky Březina a trefil šibenici Branišovi svatyně. 2:1 pro domácí. Ani tato komplikace však odhodlání Jiskry nijak nepoznamenala a za sedm minut svítil na ukazateli stav 2:4 pro Mšeno. Nejprve v 52. minutě Janovský dokopl střelu Veselouše do branky, poté Koudelka využil přímý kop Škvora a hlavou přeloboval Kopřivu v brance domácích. Třetí branku vstřelil opět Koudelka do prázdné branky, po nezištné přihrávce Janovského.V 74. minutě, po identické přihrávce opět Veselouše, vstřelil závěrečný gól Pokorný, 2:5.Tento stav vydržel až do konce utkání, ačkoliv Jiskra nastřelila další břevno a tyč domácí branky. Domácí se zmohli na jedinou čistou šanci ve druhém poločase, ale Braniš samostatný únik zlikvidoval.

V příštím kole Jiskra Mšeno B hostí Jeníšovice, které mají velmi dobré a zkušené mužstvo.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): První poločas byl náš výkon katastrofální. Začali jsme bez pohybu a chuti hrát fotbal. Ještě že domácí byli mému mužstvu naprosto vyrovnaným soupeřem. Do druhého poločasu mužstvo nastoupilo již koncentrované a odhodlané zvítězit. Nezastavila nás ani obdržená branka. Toho si cením. Jsem rád, že jsme potvrdili domácí vítězství s Holany a do dalšího domácího zápasu s velmi dobrými Jeníšovicemi, můžeme nastoupit s čistou hlavou. Z hráčů musím poděkovat Jardovi Koudelkovi, který nám velmi pomohl. Odvedl obrovské penzum práce. Ostatní mohu pochválit pouze za druhý poločas.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Březina [-] , M. Jakeš [-] , B. Novák [-] (75. M. Kasinec [-] ) , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] , P. Dostál [-] , J. Hájek [-] (68. J. Kohout [-] ) , A. Dostál [-] , C. Samek [-] (20. P. Dufek [-] )

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - J. Koudelka [-] (86. M. Horna [-] ) , K. Vanc [-] , M. Šourek [-] , T. Veselouš [-] , O. Pokorný [-] , O. Hýř [-] (73. D. Živěla [-] ) , P. Janovský [-] , L. Pešat [-] , B. Novotný [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 16. T. Březina , 51. M. Štefan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Malena Martin - MATYS Ondřej, KAREL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.