R. Passian 5. (p.)
M. Jíra 79.
2:2
(1:1)
43. M. Bangha
68. M. Vavřich (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:00

17.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Rozstání


Branky


5. R. Passian (p.) , 79. M. Jíra - 43. M. Bangha , 68. M. Vavřich (p.)
0

V 17. kole Rozstání hostilo silný tým z Jenišovic. Od počátku se čekalo těžké utkání, průběh zápasu nám toto potvrdil a dočkali jsme se remízy v poměru 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněný úvod ze strany Jenišovic

Jenišovice zaspaly úvod utkání a již v páté minutě šli domácí do vedení po nařízené penaltě, kterou proměnil Passian. Po obdržené brance se hosté probrali a začali domácí přehrávat, což vyústilo ve vyrovnávací branku, kdy po krásném zatažení po lajně Mírou Vavřichem a příhrou před domácí branku, krásnou, tvrdou střelou doprostřed branky zakončil Marek Bangha.

Jenišovická aktivita k vítězství nevedla

Ve druhém poločase Jenišovice pokračovaly v tempu a nasazení, a to v 68. minutě po nařízené penaltě na Míru Vavřicha vyústilo ve vedení. V 75. minutě utekl domácí obraně Miroslav Vavřich a své solo při přehazování domácího golmana trestuhodně zahodil svou stoprocentní šanci. V 79. minutě domácí zahrávali standartní situaci a v obranné činnosti zaváhaly Jenišovice a domácí vyrovnali na 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Čekal nás další těžký zápas v Rozstání. Bohužel úvod zápasu jsme zaspali a dostali brzkou branku. Po vstřelené brance jsme domácí pozvolna začali přehrávat a to přineslo vyrovnávací branku. V druhém poločase jsme v tempu a nasazení pokračovali, a to v 68. minutě po nařízené penaltě na Míru Vavřicha jsme se dostali do vedení. V 79. minutě domácí zahrávali standartku a v obranné činnosti jsme zaváhali a domácí vyrovnali na 2:2.



Sestavy


TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - J. Tomáš [-] , M. Jíra [-] , J. Čihula [-] - O. Drbohlav [-] , J. Pošva [-] , R. Passian [-] - L. Smrž [-] , S. Imrich [-] , M. Šindelář [-] , M. Pavlů [-]

FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , M. Žabokrtský [-] , L. Poláček [-] , P. Kočí [-] , M. Hradecký [-] , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

ŽK: 35. M. Pavlů - 48. M. Randák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Miklovič Karel - ZLATNÍK Jakub, TYKVA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.