Mladé rozhodlo ve druhé půli


Branky


0

Neplachov chtěl v zápase s Mladým vzpomenout na jejich vzájemný podzimní zápas, kdy zaskočil svého soupeře a vyhrál. Jenže Mladé překvapení tentokrát nedopustilo a vyhrálo rozdílem čtyř branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj branku nepřinesl

Zápas se hrál na hřišti v Drahotěšicích a terén byl pro obě mužstva velmi těžký. Jeden z aktérů to okomentoval následovně: „Hřiště bylo totálně měkký, ani kolíky neměly význam. Musel si být furt v pohybu, protože kdyby ses zastavil, vcuclo by tě to do sebe.“ Právě proto byly k vidění v prvním poločase především dlouhé balóny na útočící hráče. Ti ale většinu ze soubojů prohrávali s obránci. Velmi dobře se s podmínkami pral kapitán domácích Martin Dušák, který dělal Mládským nemalé problémy.  Hosté měli kromě pár střel dobrou šanci v podání Tondra, ale jeho hlavička minula Dvořákovu branku. Na druhé straně přišla vážnější příležitost až těsně před poločasem, kdy hostujícího brankáře Jakovljeviče zradil terén, ale stejně na tom byl i domácí M. Dušák, a tak mohl Materna v klidu odpravit míč do bezpečí. Do úniku se ještě řítil P. Švec, kterému adresoval ideální přihrávku do brejku M. Dušák. Gólman hostů se štěstím situaci vyřešil vyběhnutím až za pokutové území a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Hosté i díky Moudrého dvěma brankám zápas zvládli

V druhé pětačtyřicetiminutovce byli aktivnějším celkem hosté a svoji převahu přetavili i v branky. Ta první vyvolala vlnu emocí. V 60. minutě dostal kolmici za obranu Vítek a pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd. Hlavní arbitr však nechal hru pokračovat. Vítek svoji šanci neproměnil a následný pokus Moudrého brankou také neskončil. Jenže tentokrát platilo do třetice všechno dobrého i zlého a Schuster již míč do odkryté domácí branky nasměroval – 0:1. Domácí byli velmi rozezleni a pomezní rozhodčí (laik) hodil praporek směrem k Hruškovi. Dalo by se říct, že šlo o rozhodující okamžik zápasu. Mladé pak přidalo ještě tři trefy. Nejprve předložil míč Zemek Moudrému, jenž uplatnil důraz ve vápně – 0:2. V 78. minutě si stejný hráč pohrál s obranou i brankářem Neplachova a bylo to již 0:3. Poslední slovo měl pak Novotný, když tvří v tvář nedal Dvořákovi šanci – 0:4. Ještě před tím, v 68. minutě, musel hřiště opustit Pavel Dušák, jenž v jasné šanci fauloval Vítka a uviděl červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): První poločas jsme s hosty z Mladého drželi krok, což se nedá říci o poločase druhém. V něm byli hosté aktivnější, lépe se pohybovali a přesněji přihrávali, za to my jsme nedokázali podržet míč a prosadit se do zakončení, bylo to takové na náhodu. První gól padl z akce, které přecházel signalizovaný ofsajd, rozhodčí ale nechal pokračovat ve hře. Místo toho, abychom se pak soustředili na sebe, a zkusili s vývojem ještě něco udělat, tak přišlo různé dohadování, diskutování a dohrávání soubojů. Z této nesoustředěnosti pak vyplynul druhý gól, červená karta a vlastně i zbytek utkání už z naší strany nestál za nic, což si početná skupina diváků určitě nezasloužila…

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Jako bych zažil deja vu ze soboty, ze zápasu našeho B týmu. První poločas vyrovnaná bitva a druhý poločas došly soupeři síly a my nasázeli 4 branky. Hlavně ve druhé půli jsme měli zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. Po zápasech ve Štěpánovicích jsem si myslel, že nemůže přijít nic horšího, ale hřiště v Drahotěšicích překonalo všechno a Štěpánovickým se musím omluvit. O to víc mě mrzí, že na sestupové pozici se nachází Borek a ne právě Neplachov.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ŠVEC Petr (N), STACH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.