0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě pro Jankov/Dubné!


Branky


13. F. Černý , 14. R. Hejda , 80. P. Holba
0

Na hřišti v Dahotěšicích přivítal Neplachov rezervu Jankova, jehož hráči nabrali na jaře velmi dobrou formu. Domácí chtěli v tomto utkání zastavit svůj propad tabulkou, ale na rozjeté jankovské hráče nestačili a podlehli potřetí v řadě jednomu z rezervních celků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté dvakrát udeřili

Neplachovští mají aktuálně velké problémy se skládáním své sestavy a šest chybějících hráčů je již velmi znát.  Citelně scházeli především kapitán Martin Dušák a záložníci Suchan s Hruškou. Hosté naopak přijeli v plné síle a dobře naladěni po minulých výsledcích. Od začátku si šli za vítězstvím a brzy se dokázali i gólově prosadit. A to hned dvakrát! Ve 13. minutě otevřel skóre Černý, když ze strany poslal dlouhý balón směr Dvořákova branka a míč krásně zapadl do šibenice – . Jestli to byl centr nebo střela, nebylo v tu chvíli důležité. Minutu na to se hlavou zblízka prosadil Hejda, když přeskočil bránícího hráče a pod břevno uklidil míč – 0:2. Domácí vyslali první střelu na bránu hostů až ve 20. minutě. Konkrétně Brčák střílel v dobré pozici po přihrávce P. Švece nad  a jeho další střelu o několik minut později vytáhl efektně gólman hostů Prener na rohový kop.  Hosté si vypracovali ještě další střelecké příležitosti, spíše ze střední vzdálenosti, ale nestříleli přesně. Jmenovitě Ježek měl na své noze gól minimálně dvakrát. 

Neplachov neměl na zvrat síly

Do druhé půle nemohl nastoupit domácí Stolár, protože měl podezření na otřes mozku, a domácím se už tak velká marodka rozrostla o dalšího hráče. i ve druhém poločase se lépe pohybovali hráči Jankova, byli agresivnější a odhodláni náskok udržet nebo dokonce zvýšit. Za to domácím se hra vůbec nevedla, jakoby se báli hrát fotbal a míče pouze nakopávali. S tím si ale defenzíva hostů dokázala poradit. Asi největší šance domácích přišly z rohů zahrávaných Brčákem. V 60. minutě hlavičkoval těsně nad Sobota a v 70. minutě se prosadil také hlavou Blažek. Jenže balónu směřující do branky stál v cestě jeden z domácích hráčů. Hosté pak přidali třetí gól – střídající Holba využil v 80. minutě chyby v rozehrávce domácí obrany a tvrdou křížnou střelou překonal Dvořáka – 0:3. Zbytek zápasu si hosté již zkušeně pohlídali.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): My sice máme opravdu obrovskou marodku, ale i v této sestavě jsme rozhodně mohli podat lepší výkon. Celý zápas jsme tahali za kratší konec, jako bychom se báli hrát. Pořádně jsme si nepřihráli, nic jsme nevytvořili. Bylo to z naší strany špatné. Tímto způsobem okres nezachráníme…

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Myslím si, že zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Jednalo se o velmi důležitý zápas, kde jsme potvrdili body, které jsme nahráli s týmy z popředí tabulky. Některé hráče jsme museli nahradit, ale náš přístup k utkání byl tentokrát na velmi dobré úrovni.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Sobota [-] (46. L. Blažek [-] ) , P. Dušák [-] , P. Frejlach [-] , J. Klečka [-] - J. Brčák [-] , B. Stolár [-] , P. Šafář [-] , M. Nekola [-] (81. L. Zasadil [-] ) , J. Láník [-] - P. Švec [-] -

SK Jankov B
L. Prener [-] - L. Simandl [-] , F. Lošek [-] , F. Černý [-] , M. Brabec [-] - D. Rut [-] , V. Jirkovský [-] , J. Šindelář [-] , R. Hejda [-] - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-] (70. P. Holba [-] ) -

Hráči zápasu: F. Černý , J. Šindelář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.