J. Suchan 21.
M. Dušák 52.
J. Hrouz 87. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov je na jaře zatím stoprocentní


Branky


21. J. Suchan , 52. M. Dušák , 87. J. Hrouz (vl.)
0

Neplachov na svém hřišti přivítal rezervu Hluboké a určitě chtěl navázat na výhru z prvního jarního kola, kdy trochu překvapivě porazil výše postavený Srubec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela Suchana zařídila domácím vedení

Mužstvo Hluboké rovněž minulé kolo vyhrálo a čekal se tak vyrovnaný zápas sousedů v tabulce Okresního přeboru. V úvodu střetnutí měli častěji míč na kopačkách hosté, jenže hrbolaté hřiště kombinačnímu fotbalu obecně moc nesvědčilo. Pozitivem byl fakt, že hlavní rozhodčí Brejník píšťalku používal minimálně a tak mělo utkání poměrně dobré tempo s řadou osobních soubojů. Z jednoho takového vyšel vítězně Pavel Dušák, předložil míč Suchanovi a ten nechtěl nic vymýšlet a poslal tvrdou střelu z dobrých třiceti metrů na branku Jíši. Míč nakonec zaplul přímo k tyčce a domácí se mohli běžet radovat – 1:0. Od té doby se hráči Neplachova vyrovnali svému soupeři i v poli. Do šance se však před koncem poločasu dostali hosté. Konkrétně Povišer rozjel akci přihrávkou na Hrouze, který zatáhl balón po pravé straně a pod sebou našel z druhé vlny nabíhajícího Procházku, tomu ale na poslední chvíli balón odskočil. Poté již obě mužstva zamířila do kabin k poločasové přestávce.

Neplachov skóroval ještě dvakrát

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Nakopnutý balón prodloužil hlavou Petr Švec na Martina Dušáka, který rázem běžel sám na gólmana Hluboké Jíšu. Jako správný kapitán nezaváhal a střelou na vzdálenější tyč zvýšil skóre na rozdíl dvou branek – 2:0. Hosté se nechtěli s tímto vývojem smířit a začali přehrávat domácí ve středu hřiště, nejaktivnější byli Procházka s Povišerem. Naopak Neplachov se stáhl po vstřelení druhého gólu ke svému pokutovému území a nepouštěl hosty na dostřel nebo k finální přihrávce, která by znamenala nebezpečí pro brankáře Bicka. Hluboká tak hrozila nejvíce ze standardních situací, ale chyběla jim především přesnost. Nejblíže ke vstřelení kontaktního gólu byl Jandera, který zblízka hlavou netrefil zařízení. Domácí měli podobnou možnost, ze „standardky“ však hlavičkující Martin Dušák rozvlnil pouze boční síť. Z nenápadné akce Petra Švece pak padl třetí gól, když míč již směřující do branky nešikovně odkopával Hrouz tak nešikovně, že trefil svého spoluhráče Rubicka, od kterého se míč odrazil zpět do brány – 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Zápas hraný na nerovném terénu, který často komplikoval kombinaci, byl plný osobních soubojů a střetů. Vše ale v rámci pravidel a rozhodčí zápas zbytečně nekouskoval. Dominovaly obrany obou týmů, především v prvním poločasu mnoho zakončených akcí k vidění nebylo. Utkání se zřejmě zlomilo po prvním gólu. I když padl relativně brzo, domácí po něm získali klid a sebevědomí. A po druhém gólu už to bylo přeci jen jednodušší. Určitě nám pomohlo, že hlubocké Áčko hrálo ve stejný termín a nemohlo vyslat posily. Výborný týmový výkon podpořený bojovností a výbornou obranou. Když bych měl jmenovat, tak výborný zápas odehráli především Pavel Dušák a Petr Šafář a samozřejmě střelci gólů Kuba Suchan s Martinem Dušákem.




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Nekola [-] , J. Láník [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-] - J. Suchan [-] , P. Šafář [-] , J. Brčák [-] (63. D. Zourek [-] ) , M. Hruška [-] (74. M. Hruška [-] ) - M. Dušák [-] (78. B. Stolár [-] ) , P. Švec [-] -

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - M. Sedlický [-] (61. . Dušek [-] ) , J. Kantor [-] , K. Jandera [-] , D. Ambrož [-] , J. Rubick [-] , K. Jonáš [-] , J. Hrouz [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-] , F. Brom [-]

Hráči zápasu: P. Dušák , J. Suchan , P. Šafář , M. Dušák .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠVEC Petr (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.