Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:15

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním domácím zápase sezony vybojovaly Kratonohy tři body


0

Kratonohy, které před úvodním hvizdem převzaly pohár pro vítěze Krajského přeboru, v zápase s Jičínem dvakrát prohrávaly. Fotbalisté Kratonoh se ale nechtěli se svými příznivci loučit ztrátou bodů a nakonec se jim podařilo otočit výsledek na konečných 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín se v první minutě dostává do vedení

Před zahájením zápasu převzali fotbalisté Kratonoh trofej pro vítěze Krajského přeboru. Lesk získané trofeje oslňoval oči domácích fotbalistů ještě ve čtyřicáté osmé vteřině, kdy se po dlouhém balonu dostal za obranu Kratonoh Tomáš Klaban. První šanci zápasu využil jičínský záložník s přehledem a přízemní střelou překonal brankáře Josefa Mačího. Kratonohy se v úvodu opíraly o dlouhé přihrávky na své útočníky, kteří však byli dobře pokrytí jičínskou obranou. Poprvé dostali domácí míč na zem v osmé minutě a hostující brankář Michael Puš si musel pospíšit, aby byl u průnikové přihrávky dříve než Jiří Kořínek. V patnácté minutě hosté znovu zachytili rozehrávku Kratonoh a do samostatného úniku se dostal Michal Miler. Domácího gólmana ale Jičín tentokrát nepokořil, Josef Mačí svým vyběhnutím zmenšil Michalu Milerovi prostor pro zakončení a nadvakrát uklidnil situaci ve svých rukavicích. Ve svém vlastním vápně toho hosté domácím příliš nedovolili, a proto se ve dvacáté šesté minutě rozhodl Lukáš Hlava k dalekonosné střele, se kterou měl Michal Puš starosti, ale dokázal ji vyrazit na roh. Vyrovnat se Kratonohám podařilo ve třicáté sedmé minutě. Jičínská obrana nechala ve svém pokutovém území trestuhodně neobsazeného Radka Mládka, který si zpracoval centrovaný balon a přesným zakončením srovnal na 1:1. Vyrovnání ještě více nabudilo domácí fotbalisty. Ve čtyřicáté minutě nabízel Jan Huňák míč Jiřímu Kořínkovi, který jen těsně minul pravou tyč jičínské branky. O dvě minuty později centroval Jan Huňák na Radka Mládka, který svojí hlavičkou donutil Michala Puše k pohotovému zákroku. Další gól už ale v prvním poločase nepadl, týmy se tak do kabin rozešly za nerozhodného stavu 1:1. 

Kratonohy v závěru otáčejí

Na začátku druhého poločasu Jičín opět srovnal krok se svým soupeřem. V padesáté třetí minutě měl Michal Puš štěstí, když střelu Jana Fidry vytáhl nad břevno, od kterého se balon odrazil zpět do jeho rukavic. Do vedení se nakonec dostal Jičín. V padesáté deváté minutě utekl Josefu Filipovi Michal Miler, který křížnou přihrávku oslovil ve vápně Petra Mikoláška. Jičínský záložník sice míč před odkrytou brankou minul, o gól se ale nakonec postaral z druhé vlny dobíhající Marek Kocourek, který prudkou ranou vrátil Jičínu vedení. Kratonohy ale nechtěly z posledního domácího zápasu odejít bez bodů. V sedmdesáté deváté minutě se k míči nedaleko za polovinou hřiště ujal Matěj Jilemnický, který se odhodlal ke smělé střele. Pokus Matěje Jilemnického nabral výborné parametry a nakonec skončil až v pravém horním rohu jičínské branky. Symbolickou tečku za sezónním působením na domácím hřišti učinil nejlepší střelec soutěže Jiří Kořínek. Svůj třicátý čtvrtý gól vstřelil Jiří Kořínek po rohovém kopu, kdy se dostal k odraženému balonu a prudkou střelou z úhlu propálil gólmana Michala Puše. Kratonohy tak dovedly zápas do vítězného konce a porazily Jičín 3:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dnes byly fáze zápasu, kdy jsem byl velmi spokojen s hrou svého mužstva, byly ale také fáze, kdy se hráči nemůžou chovat jako v okresu. Pokud chtějí být úspěšní, nemůžou dělat takové hrubé chyby. Zkušený a kvalitní tým, jako byly Kratonohy, je hned potrestá, a tak nakonec odjíždíme díky své naivitě domů bez zisku bodů.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - J. Kořínek [-] , V. Pražák [-] , R. Mládek [-] (89. T. Veverka [-] ) , L. Bůžek [-] , L. Hlava [-] , J. Fidra [-] , J. Huňák [-] (62. M. Jilemnický [-] ) , F. Josef [-] (66. D. Franc [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Hamák [-] (79. J. Štěpánek [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - J. Krykorka [-] , J. Ulvr [-] , F. Materna [-] , T. Veg [-] - T. Klaban [-] (86. P. Horáček [-] ) , P. Mikolášek [-] (66. J. Veg [-] ) , J. Míka [-] (79. M. Mészáros [-] ) , M. Kocourek [-] , D. Zezulka [-] - M. Miler [-]

ŽK: 66. L. Bůžek , 76. D. Hamák - 8. M. Miler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - MUCHA Tomáš, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.