0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod jasně přehrál Dobrušku


Branky


4. M. Brich , 51. T. Petr , 54. M. Brich , 89. S. Hanel , 90. J. Hable
0

Po prvním poločase, ve kterém hosté vstřelili jeden gól, se naplno probudila náchodská produktivita, která vedla k výhře 0:5 nad Dobruškou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd Náchoda

Náchodští fotbalisté vstoupili do zápasu aktivně a už po čtyřech minutách se dostali do vedení. Hosté se po levé straně hřiště dostali do pokutového území a centr Tomáše Petra do sítě usměrnil Marek Brich. Náchodští v dalším průběhu poločasu hrozili častěji než fotbalisté Dobrušky. Brankář Marek Pěnička však další zakončení za svá záda nepustil. Fotbalisté Dobrušky se do šancí dostávali hlavně díky standardním situacím, ani ty však domácím nestačily ke vstřelení branky. První poločas tak skončil vedením Náchoda 0:1. 

Náchod navyšuje vedení

Podobně jako v prvním poločase se Náchodu vydařily první minuty druhé části. Náchodští rozehráli rohový kop na Tomáše Petra, který střelou zpoza vápna překonal Marka Pěničku podruhé. Tomáš Petr se o pár minut později dostal k další střele. Tento střelecký pokus Marek Pěnička vyrazil pouze před Marka Bricha, který pohodlně uklidil míč do sítě.

 

V sedmdesáté minutě si domácí svoji situaci ještě ztížili, když své nervy na uzdě neudržel záložník Roman Čopík, který po ostřejších slovech směřovaných k rozhodčímu uviděl červenou kartu. O to markantnější převahu Náchodští gólově využili až v samotném závěru zápasu. V osmdesáté deváté minutě našel Marek Brich přihrávkou za obranu Stanislava Hanela, který přeloboval vybíhajícího Pěničku a upravil na 0:4. Náchodské tři body ještě o minutu později pečetil Jan Hable, který hlavou završil zápasové skóre 0:5.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - V. Malý [-] , A. Zilvar [-] , L. Žid [-] , M. Jirásek [-] - J. Havlík [-] (84. J. Hubáček [-] ) , P. Krahulec [-] , D. Eimann [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] - M. Majer [-] (79. M. Hnát [-] )

FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] (77. P. Runkas [-] ) , P. Rompotl [-] , M. Punar [-] (77. T. Vejprava [-] ) , J. Kábrt [-] - M. Brich [-] , T. Petr [-] , J. Hable [-] - R. Pípek [-] (58. S. Hanel [-] ) , L. Říha [-] (58. P. Samek [-] ) , M. Malý [-] (68. J. Vaněček [-] )

ŽK: 70. R. Čopík , 70. A. Hašek , 70. P. Krahulec , 75. A. Zilvar . ČK: 70. R. Čopík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Průcha Petr - PEŠAVA Otakar, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.