2:1p.
(1:0)
52. M. Miler
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Jičín po penaltách


Branky


17. P. Bárta - 52. M. Miler
0

Červený Kostelec byl v zápase dlouhou dobu aktivnějším týmem a zaslouženě se dostal do vedení. Ve druhém poločase se hostům podařilo vyrovnat a když Červenokostelečtí neproměnili penaltu, došlo na rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Červenokostelečtí vstoupili do zápasu nebojácně a už ve druhé minutě způsobili v pokutovém území Jičína nebezpečný závar, který dokázala obrana Jičína na poslední chvíli zpacifikovat. Hosté poprvé zahrozili v desáté minutě, hlavička po rohovém kopu ale minula horní roh kostelecké branky a skončila mimo. Hráči Červeného Kostelce hráli aktivněji a důrazněji, v některých situacích byla jejich motivovanost až na škodu, takové situace řešili domácí zbrkle a zbytečně se připravovali o míč v nadějných pozicích.

 

Svoji aktivitu domácí zužitkovali v 17. minutě. Centr po standardní situaci nedokázal odehrát jičínský obránce, a míč tak propadl k Petru Bártovi, který hlavou dostal míč za záda Michala Puše. Domácí ani v dalších minutách nepolevili ve své aktivitě, byli dřív u odražených balonů a přesnější v kombinaci. Červený Kostelec během prvního poločasu rozehrával několik rohových kopů se zajímavými nacvičenými signály. V jeden moment se hráči Červeného Kostelce seřadili před pokutovým územím a před jičínskou branku se rozběhli až souběžně s hráčem rozehrávajícím rohový kop. Díky tomu dokázali domácí způsobit rozruch ve vápně Jičína, brankář Puš však zůstával klidný a veškeré náznaky šancí pochytal. Jičínští útočili zejména po pravé straně hřiště, odkud přicházely centry do pokutového území domácích. Tyto centry ale byly přetažené a nenacházely správné adresáty v jičínském dresu. 

Jičín srovnal krok

Na začátku druhé půle se Jičínu podařilo zaskočit svého soupeře a v 52. minutě vstřelili hosté vyrovnávací branku. Na dlouhý odkop brankáře Puše si do pokutového území domácích naběhl Michal Miler a přízemní střelou překonal vyběhnutého brankáře Jaroslava Klofandu. Za remízového stavu se hra mírně vyrovnala a Jičínští se dostali k několika střeleckým pokusům, ty však brankáře Klofandu nepřekvapily.

 

Největší příležitost ke vstřelení branky měli domácí v 60. minutě. Jičín se ve vlastním pokutovém území dopustil faulu a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K míči na penaltovém puntíku se postavil Ondřej Vít, brankář Puš ale vystihl jeho záměr a střelu k levé tyči vyrazil. Jičínské řady se oslabily v 75. minutě, kdy se faulu na hranici pokutového území dopustil Tomáš Veg a po svém zákroku viděl červenou kartu. V závěru zápasu hosté přesto sahali po třech bodech. Po dalším dlouhém odkopu se hosté dostali do pokutového území Kostelce a následná střela jen těsně minula levou tyč Klofandovy branky. Šance tak zůstala nevyužita a ke slovu se dostal penaltový rozstřel. 

 

Rozstřel vyšel lépe domácímu týmu. Zatímco Jičínští namířili jednu penaltu do tyče a druhou chytil brankář Klofanda, Červenokostelečtí se mýlili jen jednou a mohli se radovat ze dvou bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Remíza je pro nás milosrdná a za ni můžeme poděkovat brankáři Pušovi( chytil penaltu) a špatné koncovce domácích. Mohli jsme i vyhrát, ale brejkovou situaci v 87. minutě jsme neproměnili. Jinak byl náš výkon pro mě zklamáním, myslel jsem si, že budeme pro domácí těžším soupeřem. Hráči se opět přesvědčili, že k lepším výkonům se musí ještě zlepšit ve všech herních a fotbalových činnostech!



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - P. Bárta [-] , D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , D. Škoda [-] (14. M. Kováčik [-] ) , O. Koval [-] , S. Štelzig [-] (58. K. Čáp [-] ) , M. Vít [-] (14. J. Hypius [-] ) , M. Gross [-] , J. Hundák [-] (90. M. Barták [-] ) , O. Vít [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Veg [-] , T. Veg [-] , J. Ulvr [-] - M. Vacek [-] (69. J. Nálevka [-] ) , T. Haken [-] , D. Zezulka [-] , M. Miler [-] , J. Míka [-] (76. J. Krykorka [-] ) - T. Klaban [-] -

ŽK: 33. J. Hypius , 90. K. Čáp - 48. M. Vacek , 59. F. Materna . ČK: 75. T. Veg .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Průcha Petr - MIŠKAŘ Karel, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.