3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 17:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vyšel střelecky naprázdno


Branky


0

Domácí Orlová šla do vedení už po pěti minutách, kdy se prosadil Lisický.  Až do konce poločasu se hra přelévala jen mezi šestnáctkami.  Na počátku druhé půle Háj zahodil jednu velkou šanci a přišel zákonitý trest, kdy se opět prosadil Lisický. Hosté se snažili skóre zkorigovat, ale jejich snaha vyšla střelecky naprázdno. V závěru ještě pojistil výhru domácích Renta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér): Hráli jsme dobře, rychle jsme dali gól, vedli 2:0, takže to bylo bez nervů. Sice mi kluci umožnili prožít takový zápas až v posledním kole, ale budiž. Musím říct, že v posledních třech čtyřech zápasech se mi už herně líbili. Je to o tom, že potřebují dostat šanci a hrát. No, upřímně – bodů jsme nezískali moc, tady vidím rezervy. Na druhou stranu jsme do kádru zapracovávali právě mladé kluky, což se tady dlouho nedělo, a v tom naopak vidím pozitivum. Když v tom trendu budeme pokračovat, za dva roky se vyhrají a oproti dalším klubům v soutěži budeme mít velkou výhodu. Podle mě je pro ně krajský přebor naprosto ideální soutěží adaptovat se na mužský fotbal. Každý klub by měl především pracovat s vlastními odchovanci. V Orlové se toho chceme držet. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/trojka-haji-znamenala-tri-body-a-treti-misto-20160617.html

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér, pro opavsky. denik.cz): Kromě Konvičky jsme byli konečně kompletní, ale na naše, výkonu se projevilo to, že na nás v poslední době leží pořádná psychická deka. Orlová se na kluzkém terénu lépe pohybovala a navíc trestala naše chyby. My jsme si ve druhém poločase vytvořili několik šancí, jenže gól jsme bohužel nedali. Z naší strany to bylo takové vlažné.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , P. Lisický [-] , D. Klimas [-] , T. Mleziva [-] , L. Regec [-] (74. L. Koník [-] ) , D. Renta [-] (89. M. Koschny [-] ) , A. Malík [-] (87. T. Bielan [-] ) , M. Papuga [-] , R. Kroček [-] , D. Dzida [-] (86. M. Kubiš [-] )

TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - P. Žůrek [-] (46. D. Laryš [-] ) , Z. Eršil [-] , I. Janíček [-] , R. Štefek [-] , T. Trupl [-] , Š. Blažej [-] , L. Malcharek [-] (60. J. Lampa [-] ) , L. Komárek [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

ŽK: 35. P. Lisický , 78. T. Věčorek , 85. D. Renta - 82. T. Trupl .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - ČUBA Daniel, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.