Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka přehrála Frenštát


0

Polanka se loučila vítězně, když porazila Frenštát. Domácí vedli 2:0, pak 3:1 a nakonec vyhráli 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo o 15 minut později, hosté totiž přivezli bílé dresy jako domácí, a čekalo se, než se z Polanky dovezou jiné. Polanečtí tak nastoupili v modrých dresech. První šanci zápasu měl David Fromelius, po centru Radomíra Fukaly pálil z hranice šestnáctky, brankář hostí ale míč vyrazil. O dvě minuty později pálil z podobné pozice Jakub Ševčík, Pešák opět míč vyrazil. V šestnácté minuty pálil po odraženém přímém kopu z jedné Jakub Kaluža, trefil pouze boční síť. Hosté zahrozili o dvě minuty později, Pavel Klimpar se uvolnil před šestnáctkou, ale střílel vedle Řehulkovy branky. Závěr poločasu patřil domácím, nejprve pálil po rohu Marek Jakubov nad, pak v samém závěru po špatném vyboxování Pešákem protrhnul střeleckou smůlu Vojtěch Borgosz a dal gól do šatny.

 

Polanečtí zvýšili na 2:0 v 48. minutě, po krásné akci Davida Fromeliuse a Radomíra Fukaly střílel z hranice šestnáctky Jakub Ševčík. Hosté mohli snížit o pět minut později, Adam Fojtík se protáhl po pravé straně a střelou z 20 metrů donutil Řehulku k výbornému zákroku. V 58. minutě domácí prováhali jasnou gólovku, kdy si míč postupně předali Fromelius, Skřehot, Ševčík a Woznica, který trefil vybíhajícího brankáře. V 73. minutě se protáhl Klimpar po pravé straně, naservíroval míč před branku na volného Bednáře, který snížil na 2:1. O minutu později zvýšil Jan Švábík, po centru střídajícího Sysaly zakončil hlavou. V 79. minutě hosté snížili, tentokrát si Bednář s Klimparem prohodili roli. Na konečných 4:2 upravil svou druhou brankou Švábík, po akci Fromeliuse a centrujícího Woznicy si před brankou zpracoval míč a chladnokrevně zakončil.

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/

foto zdroj: http://fksk.rajce.idnes.cz/Polanka_-_Frenstat_2016/



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér): V posledních dvou zápasech jsme se mohli opírat o bezchybnou defenzivu, ale nyní jsme směrem dozadu propadli. A přičtu-li k tomu bezzubou hru směrem dopředu, musí být výsledkem porážka. O radost v klubu se o tomto víkendu ale postarali naší dorostenci, kteří dokázali postoupit z krajského přeboru do divize, k čemuž bych jim touto cestou ještě jednou velice rád pogratulova Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/frenstatsky-beskyd-podlehl-polance-20160622.html



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Kaluža [-] , J. Woznica [-] , N. Andrýsek [-] , O. Liška [-] - M. Jakubov [-] (63. J. Švábík [-] ) , V. Borgosz [-] , J. Ševčík [-] (83. J. Chrastina [-] ) , M. Skřehot [-] - D. Fromelius [-] - R. Fukala [-] (69. M. Sysala [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , A. Fojtík [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] (90. M. Uličný [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , R. Kaša [-] , V. Jurek [-]

ŽK: 53. V. Borgosz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - PODLEŚNY Lukáš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.