P. Klimpar 17. (p.)
R. Bartoš 62.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát porazil Český Těšín


Branky


17. P. Klimpar (p.) , 62. R. Bartoš
0

Český Těšín nebyl horším týmem, ale utkání bylo ovlivněno pokutovým kopem, který domácí Frenštát bezpečně proměnil v 17. minutě Klimparem. Hosté z Těšína pak zahodili tři velmi nadějné šance, kterými mohli srovnat s domácími krok. Ve druhé části pokračoval Těšín v zahazování šancí. Gólově se ale dokázal prosadit v 62. minutě Frenštát, když rychlý brejk dokázal využít Bartoš. Pak už tři body dokázal Frenštát uhlídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro denik.cz): My jsme žádnou penaltu neviděli. Borec běžel půl metru vedle Lukáše Race, najednou na mokrém terénu uklouzl, spadl a rozhodčí odpískal penaltu. Domácí byli spokojení. Vedli a soustředili se na brejky. My jsme drželi balon a na mokrém terénu se snažili o kombinaci. Ale hráli jsme slušně.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Plachký [-] , A. Fojtík [-] , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (88. R. Kaša [-] ) , R. Bartoš [-] , T. Janáč [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-]

FK Český Těšín
F. Klepek [-] - I. Kantor [-] , J. Lojek [-] (64. P. Kiška [-] ) , M. Folwarczny [-] , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] (61. D. Rusek [-] ) , A. Fizek [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (82. J. Bolec [-] ) , D. Bolek [-] , F. Hradečný [-]

ŽK: 88. P. Klimpar - 16. L. Rac .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: ŠVEC Marek - LUKAŠÍK Petr, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.