Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jurečka režíroval důležitou výhru Vítkova


0

Domácí se zakousli do svého protivníka hned od začátku utkání. V 6. minutě byl neomylný Vedlich. V 25. minutě navíc Koďousek nedal šanci brankáři Richterovi. Vítkov však flintu do žita neházel a ještě do konce první půle vyrovnal skóre, když se dvakrát dokázal prosadit Jurečka. Ve druhém dějství sázel Vítkov na rychlé brejky a vyšel mu ten z 81. minuty, na jehož konci stál Černoch. O čtyři minuty byl navíc ve vápně domácích faulován Dohnálek, a penaltu proměnil a hattrick završil Jurečka. Domácí už jen stačili snížit Bednářem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Vítkov
Luděk Metelka (trenér, pro regionopavsko): K zápasu jsme přistoupili uvolněně. Kluci příkladně bojovali, což se odrazilo na výsledku. Soupeř na nás vletěl, naštěstí nás ale dvoubranková ztráta nepoložila. Ještě do přestávky jsme dokázali vyrovnat a pak jsme se soustředili hlavně na brejky, z nichž jsme ještě dvakrát udeřili.



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] , D. Vodák [-] , L. Svoboda [-] , M. Slíva [-] (46. M. Stehlík [-] ) , M. Koďousek [-] , M. Vedlich [-] , Z. Bednář [-] , R. Beránek [-] , D. Klimša [-] , M. Gorovič [-]

TJ Vítkov
D. Richter [-] - O. Kalivoda [-] , K. Krása [-] - R. Modelský [-] , P. Modelský [-] , T. Černoch [-] - J. Dohnálek [-] (26. M. Pavlica [-] ) , J. Černín [-] , M. Jurečka [-] - L. Dohnálek [-] , K. Špok [-]

Počet diváků: 225. Rozhodčí: SVOBODA Marian - GANAJ Martin, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.