0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Dawida skolil Háj


Branky


0

Háj své domácí fandy opět zklamal na celé čáře. Inkasoval už ve 4. minutě, kdy se poprvé prosadil střelecky agilní Dawid. O deset minut později hajecká defenzíva opět zaváhala a Martinčík navyšoval vedení už na dvoubrankové. Háj se sice snažil s výsledkem něco udělat, ale nic se neujalo. I ve druhé části domácí borci prahli po vyrovnání, ale v zakončení se trápili. V závěru domácí začali hrát vabank, a za to je potrestal v samém závěru Dawid ještě dvěma góly, který tak zkompletoval hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér, pro regionopavsko): Někteří kluci by měli zvážit své další působení v klubu. Opět to z naší strany bylo bez nápadu, pohybu, nasazení a střelby. Třeba útočníci už čtyři utkání v řadě nedali gól.




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - R. Štefek [-] , D. Laryš [-] , P. Žůrek [-] , T. Trupl [-] (46. I. Janíček [-] ) , Š. Blažej [-] (66. J. Pospíchal [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Lampa [-] , L. Komárek [-] (82. M. Sakmar [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Fojcik [-] , J. Chlebek [-] (63. J. Pilch [-] ) , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , L. Baron [-] (79. M. Hulboj [-] ) , A. Kotas [-] , P. Kohut [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-]

Počet diváků: 115. Rozhodčí: JAHODA Kamil - ŠUJAN Stanislav, ZELNÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.