A. Fizek 59.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice srovnaly v samém závěru


Branky


0

Oba celky přistoupily k zápasu velmi sympaticky a hrál se fotbal nahoru dolů. Obě strany si vypracovaly dost gólových šancí, ale střelci byli z jejich proměňováním značně na štíru. Do vedení šel domácí Těšín v 59. minutě. Když už se schylovalo k výhře domácí družiny, tak Heřmanice z nenápadné akce vyrovnaly a obě družiny si tak připsaly po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Český Těšín
F. Klepek [-] - I. Kantor [-] , K. Šlavka [-] , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] , A. Fizek [-] (62. J. Lojek [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (46. S. Zogata [-] ) , P. Kiška [-] (68. M. Folwarczny [-] ) , D. Bolek [-] , F. Hradečný [-] (73. D. Rusek [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] (66. A. Effa [-] ) , D. Fojtík [-] , O. Strojek [-] , E. Opata [-] , M. Šebek [-] (86. D. Fedák [-] ) , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (82. M. Wicki [-] ) , S. Mantey [-] , M. Kosňovský [-] (74. V. Paprota [-] )

ŽK: 53. M. Kosňovský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PALA Mojmír - KONTORŠIKOV Maxim, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.