K. Špok 47.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná si odváží bod z Vítkova


Branky


0

Vítkov hned na začátku zahodil šanci a hosté Z břidličné je za to potrestali gólem. Pak měl sice Vítkov převahu, ale do konce poločasu si žádnou velkou šanci nevypracoval. Vítkov se prosadil, hned zkraje druhého dějství. Pak muž si obě družiny vypracovaly jen šance, ale bez gólového efektu a zrodila se plichta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Pavel Gintar (asistent trenéra): Měli jsme skvostný nástup, ale svou loženku jsme zahodili a z následného útoku jsme obdrželi branku. Sice jsme pak byli lepší, ale srovnali jsme až po přestávce. Soupeř hrozil z brejků a remíza je spravedlivá.




Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , A. Vavroš [-] , J. Černín [-] , M. Mikulenka [-] - K. Špok [-] , R. Modelský [-] (68. P. Novosad [-] ) , P. Modelský [-] , R. Cihlář [-] (82. T. Černoch [-] ) - M. Jurečka [-] , L. Homola [-] -

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] , M. Borboryo [-] , D. Jiřičný [-] , M. Minich [-] (90. S. Juráš [-] ) , M. Kladníček [-] - K. Kocúr [-] , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] - R. Darkeh [-] , R. György [-] -

ŽK: 22. K. Krása , 79. J. Černín , 85. M. Jurečka - 58. M. Kladníček , 61. R. Darkeh .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.