Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polom padla doma s Bohumínem


Branky


0

Domácí s jistotou postupu v zádech jeli na půl plynu. Přesto šla Polom v 29. minutě do vedení Štýbarem. Bohumín však ještě do poločasu Kuruštou srovnal skóre zápasu. V 57. minutě chytil domácí brankář do rukavic malou domů a hosté z následného nepřímého kopu šli Sochou do vedení. Pustá Polom přitlačila Bohumín a odměnou jí bylo srovnání skóre Štýbarem. Hosté však zareagovali o pár vteřin později. Při závěrečné hře vabank pak ještě přidal Bohumín Sochou čtvrtou branku a odvezl si z Pusté Polomi tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Martin Janík (trenér, pro regionopavsko): Na našem mužstvu se projevilo, že už předtím vybojovalo postup. Klukům chyběla potřebná motivace. Odehráli jsme to v přátelském duchu. Dostali jsme doma čtyři góly, což bychom si neměli dovolit.

FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér): Výsledek je pěkný a jsem s ním samozřejmě spokojený. Fotbalově to sice mohlo být daleko lepší, ale kolikrát hrajeme dobře a prohrajeme, takže tentokrát, když platil opak, se určitě nebudeme zlobit. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bohumin-narusil-postupove-oslavy-puste-polomi-20160614.html



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
M. Zahradník [-] - L. Poštulka [-] (83. P. Kňura [-] ) , J. Bruna [-] (46. M. Hradský [-] ) , T. Hradský [-] , M. Šmíd [-] , N. Štýbar [-] , A. Černohorský [-] , F. Štýbar [-] , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , J. Pfleger [-] (73. M. Kozelský [-] )

FK Bospor Bohumín
K. Vykydal [-] - L. Poštulka [-] , P. Šiška [-] , D. Socha [-] , P. Poštulka [-] (82. F. Szkuta [-] ) - J. Sittek [-] , L. Kalous [-] (69. D. Jatagandzidis [-] ) , J. Kubinski [-] , F. Hanus [-] (46. L. Górniok [-] ) - L. Kurušta [-] , M. Opic [-]

ŽK: 59. J. Sittek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČUBA Daniel - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.