1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl Bartoš


Branky


0

Na začátku střetnutí byla lepším týmem Vendryně, ale do žádných vyložených šancí se nedostala. Do vedení se ale dostala domácí družina, když jediný gól vsítil Bartoš v 28. minutě. Postupem času se hra začala vyrovnávat a Frenštát zahodil dvě vyložené šance. I ve druhé půli byli hosté fotbalovější, ale k ohrožení branky se dostali pouze ze standardek a přímých kopů. Do vyložených šancí se dostával Frenštát, ale žádnou neproměnil. Přesto si díky brance Bartoše připsali domácí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér): Absolutně jsme totiž nezachytili tempo zápasu. Navíc jsme produkovali spoustu individuálních chyb a nebyli jsme schopni vymanit se ze sevření našeho soupeře. Na druhou stranu jsme ale Vendryni prakticky po celý zápas nepouštěli do vyložených šancí.Na výsledku se podepsala hlavně naše defenzivní činnost celého týmu a koncentrovaný výkon bezchybně pracující celé obranné řady. Soupeř byl sice kombinačně lepším a techničtějším týmem, ale do finální fáze se nedostával Zdroj: http://fm.denik.cz/fotbal_region/prehled-fotbaloveho-vikendu-20160615.html

TJ Vendryně
Zdeněk Černek (trenér): Frenštátu stačilo skórovat a posléze se koncentrovat na to, aby neinkasoval. V zakončení nám to nešlo tak, jako posledně v Háji. Stříleli jsme spíše z dálky, všechny pokusy byly nepřesné.Nějak nám neseděl herní styl domácího týmu. Hrál zezadu, vycházel ze zabezpečené obrany a přecházel do rychlých protiútoků. Několikrát nás podržel brankář Pecha, jinak by naše prohra byla vyšší. I navzdory tomu si myslím, že jsme v poli hráli docela dobře, začátek zápasu patřil nám. Zdroj: http://fm.denik.cz/fotbal_region/prehled-fotbaloveho-vikendu-20160615.html



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Plachký [-] , A. Fojtík [-] , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (90. V. Jurek [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , R. Kaša [-] (66. T. Janáč [-] )

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Fojcik [-] , J. Chlebek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , L. Baron [-] (35. J. Pilch [-] ) , A. Kotas [-] , P. Kohut [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (83. T. Guznar [-] )

ŽK: 36. A. Fojtík , 90. P. Klimpar - 84. O. Byrtus .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - VRŤO Peter, TROJAN Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.