3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice ztratily důležitý bod v souboji s Bolevcem


Branky


2

Přeštice jsou stále ve hře o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení

Přeštice se po zaváhání Sušice v Holýšově znovu dostalyna dostřel první příčky, na jejich hřiště tentokrát zavítal Bolevec, který již může hrát s klidnou hlavou. Přešticím se ale začaly trhat plány již v 6. minutě, kdy se opět ukázalo zdejší prokletí s útočníky. Ze hřiště se musel poroučet Pavel Bešta, jen odkulhal se zraněním kotníku a připojil se tak ke svým spolubojovníkům Patriku Lamborovi a Janu Pavlíkovi, kteří již delší dobu la(m)borují se svými zdravotními potížemi. Ve 21. minutě se vedení ujali hosté. Po laciné ztrátě ve středu hřiště udělal s míčem u nohy pár kroků Michal Bublík, než si všimnul relativně vyběhnutého Luboše Růžičky, kterého ze 40 metrů perfektně přeloboval. Vedení se mohlo do poločasu ještě umocnit, Michal Pelnář prošel s míčem u kopačky přes půl hřiště a svůj tanec zakončil přihrávkou na volného Zítka, který ale z metru přestřelil prázdnou branku, což se později ukázalo jako klíčový moment utkání.

Pěkné rány

Domácí jakoby se v šatně dozvěděli o prozatimním výsledku 1:1 v Holýšově, kde hrála vedoucí Sušice, a do druhého poločasu zařadili vyšší stupeň. Jejich jinak ale pohledné akce většinou končily nepřesnostmi, které celkový dojem kazily. V 67. minutě se na levém křídle objevil osamocený bolevecký kapitán Bublík, který přidal svůj druhý gól v utkání, který ovšem nemohl být uznán pro ofsajd. Přeštice rychle rozehrály a po brejku si odražený balón ve vápně našel Václav Lecjaks, jenž dělovkou div neprotrhl síť. V 80. minutě otočili domácí hráči stav utkání po ráně Jiřího Gerstnera ze 30 metrů, která se i s pomocí teče dostala za záda bezmocného Kalčíka. V 82. minutě se ale po rozehraném volném nepřímém kopu krásně trefil do šibenice Michal Pelnář, čímž vyrovnal na 2:2. V 87. minutě se tentýž hráč vydal na výlet, který těsně před vápnem zastavil za cenu červené karty Stanislav Turek. V poslední minutě mohl vedení na svou stranu strhnout tým domácích, to by ale Milan Bouc musel trefit branku. Zápas tak rozhodl až Václav Lecjaks v penaltovém rozstřelu a Přeštice získaly "jen" dva body.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Předně bych chtěl pogratulovat Bolevci k předvedenému výkonu. Opět potvrdil, že je týmem, jehož jednoduchý styl hry nám nesedí. Je mi ale líto, že se s blížícím koncem soutěže musím vyjadřovat k výkonu rozhodčích, který dnes nebyl rozhodně dobrý."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Jeli jsme sem trochu se strachem, Přešticím se poslední dobou celkem daří. Soupeř na nás vletěl, my to přečkali a sami jsme udeřili. V závěru poločasu jsme velkou šanci zahodili, což vnímám jako zvrat utkání. Poté jsme dvakrát po pěkných ránách inkasovali a sami znovu nádhernou střelou vyrovnali. Penalty už byla loterie, která se nám nepovedla. Rozhodčí pískali rovinu, nevím, co se domácím po cel zápas nezamlouvalo."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Ornet [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] - M. Zdeněk [-] (59. J. Gerstner [-] ) , M. Vacík [-] (71. Š. Baranec [-] ) , I. Blahoudek [-] - V. Klokan [-] (82. V. Uzlík [-] ) , P. Bešta [-] (6. M. Bouc [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] (90. P. Nykles [-] ) , J. Šanoba [-] (85. L. Fictum [-] ) , J. Hibler [-] , P. Greif [-] , J. Šlehofer [-] , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-]

ŽK: 5. V. Klokan , 38. L. Růžička , 80. I. Blahoudek , 82. J. Duchek , 83. M. Vacík - 56. O. Šnaider , 89. J. Fryček , 90. P. Nykles . ČK: 87. S. Turek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ŠTÖKL Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:43
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:06
Přeštice v týdnu vyhrály pohár PKFS, roli favorita proti nepříjemnému Bolevci potvrdí i teď. Očekávám domácí výhru 2:0.