I. Varga 10.
M. Vrhel 13. (p.)
M. Vrhel 24.
M. Vrhel 45.
I. Varga 62.
T. Fuchs 90.
6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si smlsla na Zruči


Branky


10. I. Varga , 13. M. Vrhel (p.) , 24. M. Vrhel , 45. M. Vrhel , 62. I. Varga , 90. T. Fuchs
0

Zápas prvního z posledním skončil jasnou výhru pro favorizovanou Sušici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Miroslava Vrhela

Zápas trochu netradičně odřídila trojice rozhodčích z Německa, které velel hlavní sudí Felix Scharf. Domácí se ujali vedení v 10. minutě, když se po pěkném uvolnění od Vrhela dostal za obranu na křídle Tomáš Fuchs a přesným přízemním centrem našel na hrotu Imricha Vargu, který zakončil přesně. Vyrovnání měl na noze Petr Karpíšek, jehož křižná střela skončila těsně vedle. Při následném protiútoku si ale Miroslav Vrhel ve vápně zasekl míč a byl podražen mladším z bratrů Králů, Adamem, načež byl odpískán pokutový kop. K tomu se postavil sám faulovaný útočník a umístěnou ránou k tyči si otevřel svůj gólový účet. Ve 24. minutě si na něm mohl udělat další čárku. Typickou akci domácích po křídle zakončil po centru Imricha Vargy právě sušický brankostroj. V závěru poločasu byl dokonán hattrick. Po rychlé rozehrávce standardní situace vysunul Petr Matějka Miroslava Vrhela, který chladnokrevně po zemi obstřelil Václava Klika potřetí. 

Dokonání zkázy

Přehlídka pěkných gólových akcí pokračovala i ve druhé půli. Velkou šanci ale nejdříve spálil Petr Karpíšek, jehož střelu chytil Karel Gill, který si následně poradil i s dorážkou. V 62. minutě ovšem rozkmital své rychlé nohy po přihrávce Jiřího Skuhry Miroslav Vrhel, jehož přizvednutý centr uklidl do branky hlavou Imrich Varga, pro něhož to byla druhá trefa v utkání. V 71. minutě se mohl trefit i Petr Matějka, ke kterému propadl balón po rohovém kopu, ale jeho následnou střelu zastavila ruka gólmana Klika. Poslední slovo si vzala Sušice v poslední minutě utkání. Po přesném pasu Petra Matějky se za obranu dostala dvojice Fuchs - Varga a první jmenovaný se pěkným obstřelem také zapsal do análů tohoto utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Utkání opět rozhodla dvojice Varga - Vrhel, která zařídila pět branek. Všechny góly padly po akcích, které trénujeme, takže si myslím, že dnes na nás může být trenér pyšný. Postupová matematika je teď jasná - stačí nám šest bodů a můžeme slavit.

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Hráli jsme s prvním, na velkém hřišti. Bohužel, rozhodnuto bylo již ve 12. minutě, kdy jsme prohrávali 2:0. Až do posledních minut jsme ale hráli aktivně, snažili jsme se kombinovat a nikam jsme nezalézali. Celkově to byl nadstandardní fotbal."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - J. Kysilka [-] (68. M. Bachroň [-] ) , J. Skuhra [-] (78. P. Hrubec [-] ) , J. Skála [-] , P. Hubáček [-] (66. J. Čanecký [-] ) - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] - P. Matějka [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - O. Mašek [-] (46. T. Kepka [-] ) , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] , M. Polák [-] (73. K. Kazda [-] ) , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-]

ŽK: 73. J. Melka - 59. M. Polák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHARF Felix - GOETZ Dominik, REM Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.