Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice si smlsly na Svéradicích


Branky


36. M. Lucák , 38. M. Lucák , 41. Z. Štěpán , 43. P. Kadlec , 65. L. Bláha , 66. L. Bláha , 76. D. Lešek - 12. R. Kába
0

Domažlice se na jaře dostaly do velké formy, tentokrát to schytaly Svéradice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelný závěr poločasu

Svéradice přijely do Domažlic pouze ve 13 lidech, kdežto jejich dnešní soupeř, domácí Benfika, naplnila i lavičku náhradníků, na kterou usedli například jinak hráči základní sestavy, Libor Bláha nebo Dominik Lešek. Do vedení šli ale trochu nečekaně hosté. Centr Beránka z rohového kopu ještě prodloužil za sebe Stanislav Makovec do míst, kde se pohyboval Roman Kába, který si s volným místem poradil bravurně a nedal Brataničovi šanci. Vyrovnání měl na noze Lukáš Waldmann, jehož nepříjemnou ránu vyrazil Soukup mimo tři tyče. Ve 36. minutě ale začala velká jízda chlapců v modrobílém. Po ose Buršík - Kadlec se dostal balón za obranu na Milana Lucáka, který si strčil míč pod padajícím Soukupem a dorazil do prázdné branky. O dvě minuty nato se po přihrávce Špírka dostal za obranu opět Milan Lucák a i přes dotírání svéradických beků vstřelil svoji druhou branku v utkání. Ve 41. minutě završil svůj povedený poločas Milan Lucák centrem do vápna, který propadl až na zadní tyč, odkud ho Zdeněk Štěpán na druhý pous trefil a odklidil do sítě. Dvě minuty před koncem navíc dorazil Pavel Kadlec povedenou ránu Lukáše Waldmanna, který si před střelou dovolil ukázkové elastico, za což si od nás vysloužil imaginární cenu za nejlepší kličku utkání, gratulujeme.

Další branky

Benfika, plně si vědoma své výhodné pozice, ve druhém poločase pokračovala v nastoleném trendu začleňování mladých hráčů a do hry se postupně začali zapojovat dorostenci, ročníky 1998 - 2000. V 65. minutě se ale prosadil jiný střídající borec, již zmiňovaný Bláha, který se výběhem z vlastní poloviny vyhnul ofsajdovému postavení a svůj samostatný nájezd zakončil kličkou doprava a následnou střelou na zadní tyč. O minutu pozdeji vyrazila do protiútoku hned trojice hráčů v bleděmodrých dresech. Miroslav Špírek poslal míč do křídla na Martina Buršíka, který ještě předložil před prázdnou branku Liboru Bláhovi, který tak během dvou minut vstřelil dvě branky. V 75. minutě ještě vybojoval míč na soupeřovo polovině Jakub Korelus a přes Libora Bláhu poslal kulatý nesmysl na Dominika Leška, který stanovil konečný výsledek utkání na 7:1.

 

 

 

foto: Jiří Pojar



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Po dlouhé době jsme se sešli jakžtakž v plném počtu. Začátek sice nebyl ideální, prohrávali jsme, ale ve 36. minutě jsme vzali zápas do svých rukou a během sedmi minut jsme se trefili hned čtyřikrát. Druhý zápas se již víceméně dohrával."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Byl to od nás tragický výkon. Šli jsme sice brzo do vedení po rohovém kopu, po půlhodině hry jsme si ale nechali dát čtyři branky a z našeho pohledu bylo po utkání."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - P. Kadlec [-] , M. Buršík [-] (67. J. Selnar [-] ) , M. Vísner [-] (80. R. Čadek [-] ) , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] (46. D. Lešek [-] ) , M. Špírek [-] , J. Kubr [-] , J. Šimůnek [-] (61. J. Korelus [-] ) , Z. Štěpán [-] , M. Lucák [-] (52. L. Bláha [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Sova [-] , D. Klas [-] (70. J. Lávička [-] ) , S. Makovec [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , L. Petřík [-] , M. Heřman [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (46. S. Krejčík [-] ) - M. Chaloupka [-]

ŽK: 69. M. Chaloupka , 89. V. Brůha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HODEK Jakub, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.