0:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice deklasovala Týn


Branky


31. J. Skála , 40. I. Varga , 43. M. Vrhel , 60. I. Varga , 65. M. Vrhel , 82. M. Vrhel
0

Boj o titul vrcholí a Sušice to bere pekelně vážně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 3:0

Sušici každopádně rozjezd chvilku trval. Díky nepřesnostem ve finální části se mnohdy nedostala ani do zakončení a dávala šanci domácímu Horšáku. Sám na branku se například ze strany řítil mladý Lukáš Sobolík, ročník 2000, ale svou premiérovou branku nevstřelil. Po půlhodině hry se tak poprvé ozval sušický gólostroj. Na pravém křídle se uvolnil Jiří Kysilka, jehož následný centr do vápna našel přesně hlavu Jana Skály, který úspěšně zvládnutou maturitu tedy oslavil i brankou. O deset minut to bylo již o dvě branky. Po volném přímém kopu vrátil balón do vápna Petr Matějka a přesnou střelou za záda bezmocného Cihláře, který si odbyl svou premiéru v dresu horšovského áčka, se prezentoval Imrich Varga. Aby toho nebylo málo, prosadili se hosté do poločasu ještě jednou, to když se domácí obranou prokličkoval Miroslav Vrhel a zkušeně poslal míč do sítě. 

Vrhelův hattrick

Domácí hráči mohli vykřesat ještě malý plamínek naděje, pěknou střelou se divákům ukázal Marek Falout, ale Karel Gill byl pevně rozhodnut, že dnes míč ze sítě lovit nebude. To Petr Cihlář na druhé straně musel své plány při premíéře přehodnotit. V 60. minutě přidal svůj druhý zásah v utkání útočník Imrich Varga, který se na hranici vápna pěkně uvolnil, s míčem u kopačky udělal pár kroků a přesnou střelou k tyči rozšířil svůj gólový účet. Zahanbit se o pár minut později nenechal ani druhý útočník hostů, Miroslav Vrhel, který pěknou utaženou střelou z 20 metrů zaokrouhlil na pověstného bůra. V 85. minutě ale zaokrouhlil také svůj gólový počin v utkání na hattrick a po výhře 6:0 mohl slavit se svým týmem další vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Do třicáté minuty jsme měli možná i více ze hry, ale potom nám jakoby došla šťáva a bylo po utkání. Na pohled to ale nevypadalo tak jednoznačně, ale rozhodovala naše špatná produktivita, potýkáme se s absencí gólového útočníka."

TJ Sušice
Ondřej Skrbek, hráč hostů: "Dnes to bylo o ničem, soupeř měl pouze dva šikovné hráče a my ani nedrželi vysoké tempo a herní úroveň. Z nekoncentrovanosti jsme soupeřovi zbytečně půjčovali balón a sami se připravili o lepší výsledek."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Černík [-] , M. Blacký [-] - R. Šindelář [-] , L. Kordule [-] , M. Falout [-] - L. Sobolík [-] , M. Čedík [-] , P. Cihlář [-] , J. Vacík [-] (46. V. Šperl [-] ) , T. Novák [-] , D. Novák [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - J. Kysilka [-] (65. T. Klíma [-] ) , J. Skuhra [-] , J. Skála [-] (74. P. Hrubec [-] ) , P. Hubáček [-] (59. J. Čanecký [-] ) - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] - P. Matějka [-]

ŽK: 53. T. Fuchs , 68. K. Gill .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Burda Miloš - ŠTÖKL Jiří, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.