M. Vrhel 77.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice těsně porazila Rapid


Branky


77. M. Vrhel
0

Sušice mohla v případě výhry jít do čela krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atmosféra druhé ligy

Na zápas doposavad druhé Sušice proti plzeňskému Rapidu se přišlo podívat 150 diváků a početný kotel domácí Sušice, který o sobě v průběhu utkání dává vždy dobře vědět. Dobře vědět o sobě dal v 11. minutě také Miroslav Vrhel, který po závaru ve vápně střílel nad. Napravit reputaci si mohl o pár minut později, ale ani on, ani Jan Skála branku netrefil. Rapid se snažil kontorvat rychlými protiútoky, jeden nadějný po půlhodině hry ale zastavil ofsajd. Poté aktivita obou mužstev trochu opadla, za slunného počasí se na sušickém pažitu i tak odehrával velmi srdnatý výkon, který neúnavným bubnováním podporovali přihlížející diváci. Ve 43. minutě se ještě snažil do poločasu skóre otevřít po skvělém průniku Kysilky Imrich Varga, ale jeho střela z velkého úhlu nenadělala Bekemu v bráně velké problémy. 

Pěkná akce rozhodla

Sušičtí hráči s vědomím sobotní ztráty Přeštic s Rozvadovem chtěli urvat body a dostat se do čela krajského přeboru. Ani Rapid na tom ale není vůbec špatně a ve hře je až hra o čtvrté místo. V 55. minutě mohl po přihrávce Vrhela rozvlnit síť Kysilka, jeho rána byla ale slabá. Z následného rohového kopu se snažil prosadit kapitán Kalný, ale jeho hlavička mířila vysoko nad. Ze strany Rapidu se hrozilo hlavně po levé straně, kde operoval především Lukáš Pavlíček, který v 71. minutě zaměstnal Karla Gilla skákavou střelou. V 77. minutě předvedla domácí parta pěknou kombinaci na pár doteků na levé straně hřiště, odkud balón putoval na Petra Matějku, jenž přesnou kolmou přihrávkou do běhu našel Miroslava Vrhela, který procpal míč přes Bekeho až do branky. Domácí fanoušci propukli nadšením a pokud mohou, slaví ještě teď.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Dnes jsme se proti Rapidu herně trápili, ale díky nasazení některých hráčů, jako například Honzy Skály, jsme dokázali přetavit snahu ve vítězství po pěkné akci náhradníků, kterou zakončil Vrhel. Opět děkujeme neskutečnému kotlu."




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - J. Kysilka [-] (78. J. Čanecký [-] ) , J. Skuhra [-] , J. Skála [-] , P. Hubáček [-] (65. P. Hrubec [-] ) - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] (65. P. Matějka [-] ) -

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - T. Zajíček [-] , F. Polášek [-] (70. T. Keckstein [-] ) , L. Pavlíček [-] (86. M. Šimandl [-] ) , T. Davídek [-] (87. M. Chvosta [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (87. J. Šindelář [-] ) , D. Tarhaj [-] (55. M. Morávek [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-]

Počet diváků: 155. Rozhodčí: Homr Michal - ŠTÖKL Jiří, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.