6:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov deklasoval oslabený Horšák


Branky


10. M. Lopata , 36. M. Šlajs , 39. K. Rozboud , 52. D. Vacek (p.) , 53. D. Míka , 89. D. Vacek - 24. R. Šindelář
0

To, že se Horšovskému Týnu nedaří, není žádné tajemství. Své si k tomuto faktu dnes také řekl Chotíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherné branky

V dresu Horšovského Týna nastoupil po dlouhé době opět František Ludvík, ročník 1959, který si zasloužil obdiv všech osmdesáti diváků, kteří zápas navštívili. Ti byli odměněni za svou podporu již ve čtvrté minutě, kdy se po centru Jana Fikara zprava hlavou prosadil Miroslav Lopata. Ve 24. minutě se ale po neúnavném napadání dostal k míči po chybě Jana Fikara Radek Šindelář a chytrým lobem překonal vyběhnutého Bejdáka - a bylo vyrovnáno. Podobný úmysl měl na konci poločasu i veterán Ludvík, který ale jen těsně minul. Velkou šanci poté spálili opět hosté, kteří trefili břevno. Ve 36. minutě ovšem udeřili domácí, když se po přiťuknutí Jana Fikara prosadil utaženou ránou zpoza vápna Martin Šlajs. O tři minuty nato navíc přidal svou asi dosud nejkrásnější trefu mladík Karel Rozboud, který se ze 35 metrů trefil nádherně o tyč.

Odevzdanost

Další branka přišla v 52. minutě. Vápnem hostů se probíjel David Míka jen do chvíle, kdy byl podražen k zemi a pískal se pokutový kop. Míč si postavil David Vacek a velezkušeně poslal gólmana na druhou stranu. O minutu později si navíc Jaroslav Novák nešťastně srazil do sítě střelu Davida Míky z velkého úhlu a začalo to vypadat na velký debakl. Chotíkov naštěstí od té chvíle začal na tempu polevovat a přidal již jen jednu branku. Ta přišla minutu před koncem, kdy už hráči Týnu vypadali lehce odevzdaně a bez zájmu, o čemž svědčil i výlet gólmana Nováka s míčem u nohy až za vápno, kde číhalo několik chotíkovských hráčů. Následovala ztráta míče a lob Davida Vacka, který přidal svou druhou trefu v utkání a stanovil konečné skóre na 6:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Výkon bych určitě nepřeceňoval. protože soupeř přijel očividně oslaben. Pro mě to byl důležitý zápas, konečně jsme měli trochu klidu, kvalita hry ale nebyla moc dobrá, soupeř nás nedonutil k lepšímu výkonu. Mám rozpačité pocity."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Dopadlo to tak, jak to dopadlo. Počítali jsme s tím, že to bude katastrofa, máme spoustu zraněných, takže hráli ti, co měli ruce a nohy. První poločas byl ale ještě solidní, ve druhé půli už to byla hrůza. Snad se někdo uzdraví, já už tam po šedesátce nevlezu..."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - D. Vacek [-] , M. Šlajs [-] , K. Rozboud [-] (63. M. Prais [-] ) , M. Míka [-] (56. T. Hruška [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] (68. M. Vojáček [-] ) , J. Levý [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Fikar [-] , P. Černý [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Blacký [-] , J. Černík [-] - L. Kordule [-] , R. Šindelář [-] , J. Vacík [-] , M. Falout [-] - M. Čedík [-] , V. Šperl [-] , F. Ludvík [-] , I. Švígler [-]

ŽK: 71. L. Kordule .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - HODEK Jakub, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.