L. Rada 27. (p.)
L. Paul 58.
2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice porazila těsně Slavii


Branky


27. L. Rada (p.) , 58. L. Paul - 27. J. Skuhra , 37. J. Melka , 44. I. Varga
0

Každá ztráta v této fázi soutěže bude bolet. Tentokrát ale ne Sušici, která si poradila s Vejprnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherná střela otevřela skóre

Zápas začal ve velkém tempu a za vysoké teploty, která na utkání přilákala pouhopouhých čtyřicet diváků. Domácí ovšem úvod utkání nezastihl v nejlepší koncentraci a již ve 4. minutě musel Michal Dufek lovit poprvé balón ze sítě. Míč se totiž dostal z levé strany k Jiřímu Skuhrovi, který do balónu plácl z první a jeho neuvěřitelná rána z pětatřiceti metrů se po odrazu od břevna dostala za záda bezmocného vejprnického gólmana. Ve 27. minutě se ale po faulu na Jiřího Biedermanna, kterého se dopustil sušický kapitán Martin Kalný, který ještě den před utkáním nevěděl, zda nastoupí z důvodu chybějící části výstroje, pískala penalta. K té stoupnul nejzkušenejší domácí borec Libor Rada. O deset minut později se ale po volném přímém kopu rozehrávaném až z půlky hřiště hlavou prosadil Jakub Melka a hosté opět vedli. Minutu před koncem půle navíc dostal Sušici do dvougólového vedení Imrich Varga, který využil osvědčené souhry s Miroslavem Vrhelem, po jehož přihrávce z pravého křídla se gólově prosadil, a udělal tak tečku za atraktivním prvním poločasem.

Ubránění náskoku v desíti

Druhou půli ovlivnilo brzké vyloučení Imry Vargy, který se po druhé žluté kartě mohl předčasně odebrat pod sprchu. Vejprničtí od té chvíle drželi míč na kopačkách a snažili se s nepříznivým vývojem utkání ještě něco udělat. V 58. minutě přišel kontaktní gól. Chybné rozehrávky hostujících beků využil Lukáš Paul a v samostatném nájezdu na Karla Gilla nezaváhal. Hosté ale poté ukázali, proč jsou ještě stále ve hře o krajský titul a začali prodávat své zkušenosti načerpané zápasy v divizi. Kvalitní obranná hra nedovolila domácím již nadále ohrožovat sušickou branku a zápas dokráčel až do svého konce, ve kterém se radovala hostující Sušice. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Soupeř šel velmi brzo do vedení, což nás nakoplo a my jsme poté herně zlepšili. Po jasné penaltě se nám podařilo vyrovnat, ale bohužel jsme nezvládli závěr prvního poločasu, kdy jsme soupeře pustili do dvoubrankového vedení, což se nakonec projevilo jako rozhodující moment utkání."

TJ Sušice
Martin Kalný, kapitán hostů: "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas ve Vejprnicích. Do poločasu jsme vedli 1:3, poté jsme se ale nechali vyloučit a dohrávali jsme v desíti. Soupeř sice vstřelil kontaktní gól, ale vítězství jsme si nakonec uhájili a vezeme domu důležité tři body."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - J. Biedermann [-] (46. D. Svoboda [-] ) , L. Paul [-] , D. Růžička [-] (25. M. Hora [-] ) , Z. Milota [-] , L. Rada [-] , P. Bárta [-] (68. A. Ufrémund [-] ) , J. Mašek [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - J. Skála [-] , J. Králík [-] (42. P. Hubáček [-] ) , J. Skuhra [-] (79. P. Matějka [-] ) , J. Kysilka [-] (88. J. Čanecký [-] ) - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] -

ŽK: 26. M. Kalný , 41. I. Varga , 67. J. Melka , 67. K. Gill . ČK: 55. I. Varga .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volf Michal - BURDA Miloš, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.