Bolevec v předehrávce ukončil svou bodovou šňuru


Branky


0

Holýšov sice minulý týden těsně prohrál proti Svéradicím. Dnes ale nenechal Bolevci body jen tak a kvalitním výkonem dokráčel za jasnou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

Bolevec na jaře za dlouhých sedm kol nepoznal hořkost porážky a vydrápal se ze sestupové bažiny do středních pater tabulky, odkud v páteční odpoledne vyzval Holýšov, který měl v tu chvíli na kontě stejně jako Bolevec 31 bodů. Oba dva týmy se domluvily na přeložení ze sobotního odpoledne na to páteční z důvodu tradiční vesnické "májky" a několika dalším možným absencím zejména v holýšovském dresu. Byl to ale právě Holýšov, kdo vzal začátek utkání za správnou stranu provazu a jeho aktivita byla odměněna velmi brzkým gólem. Již ve druhé minutě odcentroval Martin Lukáš přesně na hlavu Petra Majláta, jehož hlavičku ještě výtečným reflexivním zákrokem vyrazil brankář Körner na břevno, od něhož se ovšem balón odrazil na nohu Kamila Staňka, jehož role už byla snadná. Holýšov se po rychlé brance zatáhl do hlubokého bloku a výborným bráněním nedával moc prostoru boleveckým hráčům, kteří se ne a ne dostat do šancí po zemi, a tak se uchylovali k nákopům za obranu, kudy ale cesta také nevedla.

Další dva zásahy

Bolevec měl hned na začátku druhé půle šanci na vyrovnání, střídající Ladislav Ficu ale brzy po svém příchodu na hřiště přestřelil branku z malého vápna. V 65. minutě utekl při jednom z rychlých protiútoků domácí obraně Miroslav Černohorský a ve svých čtyřiatřiceti letech přeběhl velkou část hřiště a své sólo zakončil chladnokrevným zakončením do míst, kam nedosáhl Jakub Körner. V 69. minutě, tedy o čtyři minuty později, se dostal tentýž hráč k odraženému balónu a po objetí pár kuželů ve vápně soupeře byl nemilosrdně poslán k zemi, za což sudí Štökl odpískal pokutový kop. K tomu se postavil ve formě hrající Jan Valachovič a zkušeně navýšil holýšovské vedení na 0:3. V posledních minutách ještě poslal míč do břevna domácí Šnaider a Bolevec tak po dlouhé době prohrál. Jak ale poznamenal po zápase domácí trenér Klečka - "Tahle série musela někdy skončit."



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Dnes to byla tragédie, soupeř nás posadil zpátky na zem. Ve třetí minutě jsme inkasovali a od toho se zápas odvíjel. Holýšov byl fotbalovější, byla na nich vidět zkušenost v podobě například Baxy a Černohorského, nám se naopak nedařilo vůbec nic. Ve druhé půli jsme navíc nějakými šancemi pohrdli a prohráli jsme jasně 0:3."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Po našem brzkém gólu jsme začali výborně bránit a nepustili jsme Bolevec do žádných šancí. V druhé půli jsme navíc přidali ještě dvě branky po vydařených protiútocích."



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Štokl Jiří - HOMR Michal, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.